Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Maxim Repák na okruhu v španielskej Valencii prekvapil

Cez víkend sa v španielskej Valencii na okruhu Ricardo Tormo Circuit konalo predposledné podujatie šampionátu ESBK (Español Super Bike), ktorého sa zúčastnil aj Repák na Divokú kartu. V kvalifikácii zajazdil desiaty najlepší čas, takže v oboch pretekoch štartoval zo štvrtej rady.

Prvé sobotňajšie preteky v triede SBK 300 junior, boli pre Repáka veľkým úspechom. V pretekoch sa mu podarilo zajazdiť najrýchlejšie kolo pretekov v triede SBK 300 junior a v hodnotení Yamaha, (Ymaha challange), obsadil 2. miesto. V prvých pretekoch celkovo skončil na 6. mieste.

Do druhých nedeľných pretekov, ktoré boli kvôli incidentom z triedy 600 presunuté z 15:00 na 15:30 vstupoval Repák s veľkou motiváciou a po výbornom štarte svojou chybou s motorkou spadol z ôsmej pozície. Mladík vyviazol z pádu bez zranení a sústreďuje sa na posledné preteky, ktoré bude tak isto jazdiť na divokú kartu v ESBK na španielskom okruhu Circuito de Jerez.

Maxim Repák – Ďalší jedinečný úspech mladého Slováka!

Ako hodnotí preteky Maxim Repák:

Mám za sebou skvelý víkend na pretekoch ESBK. Divokú kartu som jazdil v tíme MS Racing, čo mi prinieslo mnoho nových skúseností z vrcholových pretekov. Konkurencia tímov a pilotov v ESBK je na vysokej úrovni. Aj v triede SBK 300 junior majú jazdci vysoké tempo a nič si na trati nedarujú. Motorka fungovala výborne a aj napriek pádu v druhých pretekoch, sú naše očakávania a ciele z divokej karty naplnené. Viem, že dokážem ísť ešte rýchlejšie a môžem bodovať aj na šampionátoch ako je napríklad ESBK. Mám dobrý pocit z celého víkendu, teším sa z krásneho 6. miesta, pričom sa chcem sústrediť na posledné moje preteky, ktoré taktiež pôjdem na divokú kartu na španielskom okruhu Jerez.

Maxim Repák – Druhé miesto pre Slovensko

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov