Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Na Valentína budú v Bratislave rozsiahle protesty kamionistov!

Ceny pohonných hmôt netrápia len motoristov. Keď je drahšie palivo, sú drahšie všetky tovary a služby. Preto sa opäť chystajú kamionisti (presnejšie povedane autodopravcovia) do ulíc.

Musíme si všetci uvedomiť, že vysoké ceny PHM potrápia peňaženky každého z nás, nie len motoristov. UNAS – Únia autodopravcov Slovesnka sa pýta, že keď vedia okolité krajiny okamžite reagovať na situáciu s PHM a chrániť vlastné trhy, prečo nie aj Slovensko? Únia dopravcov Slovenska musí reagovať aj na situáciu v doprave, nakoľko sa na Slovensku za 12 rokov nepodarilo zastaviť rozkradnutie mýta vo výške 1 mld. eur!

UNAS sa zároveň smeje nad opozíciou, ktorá teraz poukazuje na zníženie PHM a zabudla, že mýto rozkradla pred rokmi práve ona. UNAS pevne verí, že ich podporia aj ďalší občania SR, ktorým aktuálna situácia nie je ukradnutá a ešte nerezignovali zo spoločenského diania.

Mohli policajti vraj neoprávnene vziať ŠPZ protestujúcej?

Protestnej akcie, ktorá sa bude konať 14.2.2022, sa plánujú zapojiť aj poľnohospodári a organizácia Žltý anjel assistance. Za obmedzenie bežného života sa obyčajným ľudom vopred ospravedlňujú, ale dúfajú v pochopenie, lebo bojujú aj za vaše peňaženky.

UNAS a jeho partneri idú protestovať za OKAMŽITÉ zníženie ceny PHM, energií a ďalšieho nezvyšovania.
Žiadajú Vládu SR, aby si s nimi okamžite sadla za rokovací stôl, kde žiadame upraviť ceny PHM, podľa vzoru Poľska a Maďarska. Stretnutie dopravcov sa bude konať dňa 14.02.2022 , od 11:00 hod. do 13:00 hod. na parkovisku čerpacej stanice Slovnaft, na Zlatých Pieskoch v Bratislave, smer Prístavný most. Následne sa kolóna presunie na Rožňavskú ulicu, kde zotrvá, pokiaľ s nami nebude niekto z Vlády SR komunikovať.

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov