Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


SsangYong Rexton – začal predaj novinky!

SsangYong oficiálne začína predaj nového Rexton na slovenskom trhu. Tento model je už fyzicky k dispozícii u autorizovaných predajcov


Nový Rexton, vlajková loď automobilky SsangYong, prešiel výraznou úpravou dizajnu v exteriéri a interiéri a predovšetkým dostáva úplne nové technológie. Okrem toho ponúka nový Rexton aj silnejší motor 2.2 e-XDI s 149 kW respektíve 202 k a 441 Nm a novou 8-stupňovou automatickou prevodovkou. Na slovenskom trhu nový Rexton štartuje na 34 990 € s DPH a za túto cenu ponúka pohon 4×4, už spomínanú 8-stupňovú automatickú prevodovku a bohatú štandardnú výbavu. Cenník, katalóg a ďalšie informácie nájdete tu.

Spoločne so začatím predaja ponúka SsangYong tiež limitovaný akčný model nový Rexton Premium+. Ten je postavený na výbavovej verzii Premium. Navyše v tejto limitovanej akčnej ponuke zákazník získava paket PREMIUM+ v cene 2 700 € zadarmo.

Nový Rexton je vybavený najmodernejšími asistentmi zvyšujúcimi bezpečnosť a komfort jazdy. Svojim cestujúcim poskytuje pohodlie luxusného vozidla, mimoriadne veľký batožinový priestor a naozajstné terénne schopnosti. K dispozícii je nový Rexton zákazníkom v dvoch výbavových verziách – Clever a Premium. Obe verzie obsahujú bohatú štandardnú výbavu (Napr. Pohon 4×4, 8-stupňovú automatickú prevodovku, automatickú dvojzónovú klimatizáciu, kožené sedadlá či LED svetlomety), ktorá sa dá ďalej rozšíriť paketmi. Verzia výbavy Premium v základe v porovnaní s verziou Clever navyše obsahuje napr. 9,2″ dotykový displej infotainmentu so smart audio multimédia systémom, 12,3″ FULL HD LCD prístrojovú dosku, interiér v prevedení prešívaná koža, ventilované sedáky predných sedadiel, ambientné osvetlenie interiéru či 18″ kolesá.

SsangYong REXTON PREMIUM+ je nový výhodný limitovaný model

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov