Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Vodiči v Bratislave pozor! Zatvárajú zjazdy z Prístavného mosta

Vodiči v Bratislave by si mali dať v nasledujúcich dňoch pozor najmä v prípadoch, keď využívajú bratislavský obchvat v smere z Petržalky.

Od soboty 8. augusta (od polnoci) budú uzatvorené zjazdy z Prístavného mosta smerom na Bajkalskú ulicu a aj smerom na Slovnaftskú.

“Uzávierka je nutná pre pokračovanie výstavby mimoúrovňovej križovatky Prievoz a rekonštrukciu existujúceho mosta na uvedenej križovatke…” informovalo konzorcium D4R7, ktoré stavia bratislavský obchvat.
Obchádzkové trasy budú vedené po moste Apollo a po ulici Gagarinová. Na moste Apollo a ulici Dolnozemská bude na základe žiadosti Dopravného podniku mesta Bratislavy vytvorený BUS pruh, čiže vodiči individuálnej dopravy môžu rátať s ďalším zdržaním.Predpokladaný termín znovuotvorenia vyššie uvedených zjazdov je stanovený na 31. marec 2021.

Vidíte nehodu? Nerozptyľujte sa!

Každopádne, už teraz, zjazd z obchvatu v smere na Prístavnú ulicu začína dostávať poriadnu kritiku. V zime, počas námrazy, ale aj za mokrej cesty môže „esíčko“ predstavovať rizikový úsek, takže v zhoršených poveternostných podmienkach určite odporúčame spomaliť, pokojne aj pod úroveň maximálnej povolenej rýchlosti.

Rovnako ani výjazdové vetvy D4/R7 smerom na Holice zakončené „T“-čkovou križovatkou len s priemernými rozhľadovými pomermi (pri Šamoríne) nepovažujem za šťastné riešenie z dlhodobého hľadiska, nakoľko je toto riešenie považované za viac kolízne a to najmä v časoch dopravnej špičky. Vodiči tak budú musieť byť opatrní…

Foto: Archív

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov