Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Rolls-Royce medzi teniskami má P.J. Tucker

Keď si kúpite dom za 320.000 amerických dolárov, tak nikoho neprekvapíte. Ak si za rovnakú sumu obstaráte luxusný automobil, tak máme pre vás pochopenie. Hviezdny basketbalista zo zámorskej NBA P.J. Tucker však zaplatil v prepočte 285.255 eur za jeden pár tenisiek!

Krídelník Houstonu Rockets si v kristových rokoch doprial ďalšiu lukratívnu objednávku a opäť potvrdil, že prívlastok “King of Sneakers” mu patrí zaslúžene. Vyššie biele športové tenisky Nike Air Jordan pôsobia na prvý pohľad ordinárne, ale v skutočnosti vzdávajú hold jednému z Tuckerových štvorkolesových miláčikov, ktorým je Rolls-Royce Cullinam.

Okrem toho, že je P.J. Tucker úspešným profesionálnym športovcom, je známy aj svojou slabosťou pre obuv. Basketbalová hviezda údajne vlastní viac ako 2000 párov topánok a tenisiek, pričom majoritná časť z toho bola vyrobená na mieru.

Kvôli výrobe „svojich“ najnovších tenisiek P.J. Tucker oslovil tím zo spoločnosti Dank & Co, ktorý už v minulosti vytvoril podobné páry tenisiek Nike Air Jordan pre iných hráčov. Tento špeciálny model má na vonkajšej strane bielu kožu spolu s klasickým nápisom Rolls-Royce na jazyku.

Vnútorná časť športových tenisiek s klasickou „bublinou na päte“ je vyrobená z červených textílií, ktoré vytvárajú na vonkajšom okraji zaujímavý kontrast. Bývalý hráč Phoenixu Suns a Toronta Raptors sa so svojim „módnym úlovkom“ pochválil aj na sociálnej sieti.

P.J. Tucker nie je však len maniak na obuv, potrpí sa aj na luxusné automobily. Okrem spomínanej britskej limuzíny má vo svojej zbierke aj ďalšia atraktívne vozidlá vrátane Ferrari 488 Spider, Lamborghini Aventador Roadster, Mercedes G63 a Rolls-Royce Phantom. Nie je vylúčené, že čoskoro sa aj tieto modely stanú námetom na potlač nových „miliónových“ tenisiek.

Neexistuje v podstate mnoho z vybraných modelov tenisiek, ktoré by 33-ročný krídelník z NBA prakticky dopredu nevlastnil. Jeho zbierka tenisiek má už dnes nevyčísliteľnú hodnotu a tak nie je vylúčené, že jedného dňa budú predmetom lukratívnej dražby a výhodnou investíciou.

P.J. Tucker začal akumulovať svoju kolekciu s modelom Nike Jerry Lorenzo. Nosil tenisky Nike LeBron 6 s nápisom Stewie Griffin, ktorých cena potom stúpla na 20.000 amerických dolárov. Skrátka a jasne. Cena toho, čo si tento bez dvoch centimetrov dvojmetrový basketbalista obuje, vzápätí stúpne do astronomických čiastok. A navyše, je istota, že značky predajú okamžite tisíce párov.

-jj-

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov