Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


AUTO MAGAZÍN AWARDS 2019 – hlasujte a vyhrajte!

AUTO MAGAZÍN vyhlasuje 8. ročník čitateľskej ankety AUTO MAGAZÍN AWARDS na rok 2019. Zvoľte si svoje auto roka a vyhrajte lákavé ceny!

Do finále sme zaradili autá, ktoré sa na našom trhu predávajú od 1. júla 2018 a tie, ktoré sa na našom trhu začnú predávať najneskôr od 30. júna 2019. V každej kategórii si vyberte jeden model, o ktorom si myslíte, že je „naj“. Okrem toho vyberte zo všetkých áut jedno, o ktorom si myslíte, že by malo byť absolútnym víťazom ankety bez rozdielu kategórie. Vyplnený anketový lístok zašlite na adresu redakcie časopisu AUTO MAGAZÍN. Ak dávate prednosť internetu, hlasovať môžete na stránke www.automagazin.sk. Stačí, ak označíte jeden model, o ktorom si myslíte, že je naj v danej kategórii a vyplníte svoje kontaktné údaje.

Nezabudnite, že v každej kategórii môžete označiť iba jeden model!

Všetci, ktorí zašlú svoje hlasovanie do 31. januára 2019, budú zaradení do žrebovania o  vecné ceny. Okrem toho piatich z vás pozveme na slávnostné vyhlasovanie ocenení AUTO MAGAZÍN AWARDS 2019, ktoré sa bude konať vo februári. Mená výhercov zverejníme v marcovom čísle časopisu AUTO MAGAZÍN (3/2019) a na našej internetovej stránke.

redakcia, foto: archív

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov