Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Mexičan Pérez vo farbách Force India aj v roku 2017

Mexický pilot Formuly 1 Sergio Peréz ukončil podpísaním nového kontraktu so súčasným zamestnávateľom Force India špekulácie ohľadne svojej budúcnosti.

Dvadsaťšesťročný pretekár na sociálnej sieti poďakoval všetkým tímom, ktoré prejavili záujem o jeho služby a súčasne zdôraznil, že mu tento tlak napomáha byť lepším jazdcom.

Perez_01 Motor Racing - Formula One Testing - Day 2 - Jerez, SpainMotor Racing - Formula One World Championship - Bahrain Grand Prix - Race Day - Sakhir, Bahrain

Pérez je v aktuálnom poradí MS pretekov F1 na sympatickom ôsmom mieste v súťaži jednotlivcov so ziskom 74 bodov, pričom jeho tím Force India figuruje po Veľkej cene Japonska v súťaži konštruktérov na senzačnom štvrtom mieste s desaťbodovým náskokom pred Williamsom.

Perez_04

„Jednoznačne vidím ten progres, ktorý sme urobili za posledných pár rokov a som si istý, že ešte máme potenciál na zlepšovanie. Celý tím má pozná veľmi dobre a pre mňa je dôležitá takáto stabilita. Navyše, v budúcom roku plánujeme nejaké zásadné zmeny. Som nadšený zo záveru tejto sezóny a už teraz viem, že v roku 2017 nás čakajú ďalšie výzvy,“ uviedol Pérez, ktorý tvorí tímovú dvojicu s Nicom Hülkenbergom.

-jj-

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov