Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Honda predstavuje špeciálnu edíciu Civic Type R Black a White

Špeciálna edícia Black a White modelu Civic Type R vychádzajú z výbavy GT. Ak sa vám páči, už sa začala predávať. Na jedného z týchto krásavcov budete potrebovať 34 890 €.

Spoločnosť Honda predstavila dve atraktívne špeciálne edície svojho výkonného hatchbacku Civic Type R. Verzie Black Edition a White Edition k už veľkorysej štandardnej výbave pridávajú štylistické vylepšenia a unikátne vyhotovenie interiéru.

Honda Civic Type R SE.6  Honda Civic Type R SE.7

Tieto edície obsahujú výrazné červené prvky na prednom i zadnom spojleri a krytov spätných zrkadiel a bočných krídel spojlera v unikátnej metalickej farbe Rally Red.

V interiéri sú sedadlá oboch špeciálnych edícií čalúnené semišovou čiernou tkaninou s červenými akcentmi a s efektným dvojitým prešívaním. Výstupy vetrania sú lemované charakteristickými červenými doplnkami. Bohatá štandardná výbava zahŕňa dvojzónovú klimatizáciu, multimediálny systém Honda CONNECT so satelitnou navigáciou Garmin, prémiový audiosystém s CD prehrávačom, ôsmimi reproduktormi a s výkonom 212 W, svetelný senzor na automatické rozsvietenie svetlometov, dažďový senzor plus predné a zadné parkovacie senzory.

Honda Civic Type R SE.1  Honda Civic Type R SE.3

Verzie Type R Black Edition a White Edition sú tiež vybavené pokročilým systémom podpory riadenia Honda (ADAS). Tento komplexný súbor bezpečnostných technológií zahŕňa varovanie pred čelnou zrážkou, varovanie pred neúmyselným opustením jazdného pruhu, automatické prepínanie diaľkových svetiel, detekciu objektov v mŕtvom uhle, asistenta na cúvanie z parkovacieho miesta a rozpoznávanie dopravných značiek.

Honda (pl)

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov