Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Goodyear e-Go prispieva k „zelenej“ mobilite

Goodyear uvedie na trh prvý rad ekologických trojstopových vozidiel na dopravu v mestách aj pre outdoorových nadšencov.

Modelový rad dvoch nových vozidiel Goodyear e-Go 1 a Goodyear e-Go 2 bol skonštruovaný s cieľom maximálnej robustnosti a odolnosti.  Obe sú určené na jednoduchú a dynamickú prepravu, ktorej prednosti ocenia najmä užívatelia v mestách. Nehlučné trojkolky Goodyear boli navrhnuté a vyrobené tak, aby užívateľom poskytli presné riadenie a vysokú kvalitu. Môžu dosiahnuť maximálnu rýchlosť 45 km/h.

Model e-Go 1 je ľahké, jednoduché, skladné a prenosné vozidlo na dopravu postojačky, zatiaľ čo model e-Go 2 je stabilný, výkonný dopravný prostriedok pre sediaceho vodiča so špeciálnym systémom odpruženia, ktorý zabezpečuje dostatočne vysokú úroveň pohodlia.

goodyear_e-go 1

Modely Goodyear e-Go 1 a Goodyear e-Go 2 poháňajú Li-Ion akumulátory, ktoré možno jednoducho dobíjať aj z domácej elektrickej siete.Vozidlá majú dojazd 100 kilometrov.

Vďaka dvom predným kolesám, ktoré rozširujú záberovú plochu a pomáhajú znižovať brzdnú vzdialenosť, trojkolky Goodyear poskytujú stabilitu pri jazde.

Modely Goodyear e-Go 1 a Goodyear e-Go 2 pomáhajú zvyšovať pohyblivosť a šetria čas, peniaze i životné prostredie. Vozidlá s nulovými emisiami a bez spaľovacieho motora poháňa ekologická a ekonomická elektrická energia. Umožňujú, aby sa ľudia pri dochádzaní do práce alebo pri inej doprave vyhli zápcham v dopravných špičkách, problémom s parkovaním a platenému parkovaniu.

Trojstopové vozidlá Goodyear budú u vybraných európskych predajcov automobilov a motocyklov v predaji od septembra 2016. Odporúčaná maloobchodná cena e-Go 1 bude zhruba 2 995 €, e-Go 2 bude stáť približne 4 595 €.

Goodyear (šr)

 

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov