Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Volvo začne vyrábať špeciálne modely z verzie S60 a V60

Modely S60 a V60 patria k najstarším modelom Volva. Na budúci rok je naplánovaná ich generačná obmena. Volvo však tiež plánuje posilniť výrobu súčasnej generácie špeciálnymi modelmi.

Volvo S60 a V60 bude tak pre modelový rok 2017 v ponuke vo verzii Edition, ktorá zvýrazní exteriér a interiér. Pred koncom životného cyklu je to pozitívna správa, ktorá pomôže udržať úspešný predaj do predstavenia novej generácie.

Volvo V60 Edition Volvo S60 Edition

Obe verzie budú mať kožené čalúnenie so športovými sedadlami. Na výber bude čierna alebo béžová farba, ktorá bude doplnená čiernym prešívaním. Novinkou bude za príplatok dostupný vyhrievaný volant, ktorý bude mať kontrastné prešívanie.

To bude tiež na manžete radiacej páky. Nové vnútorné obloženia Milled Aluminium bude v sériovej výbave, za príplatok bude v ponuke Piano Black. Exteriér dostane nové farebné možnosti. K dispozícii bude nová farba Mussel Blue a Luminous Sand.

Volvo V60 Edition Volvo V60 Edition

Poslednú menovanú môžeme vidieť tiež na nových modeloch S90, V90 a XC90. Novinkou budú 17-palcové disky s dizajnom Rodinia a 18-palcové s dizajnom Tucan. Volvo pridá do sériovej výbavy automaticky sklápateľné vonkajšie spätné zrkadlá, parkovací asistent a integrované koncovky výfuku. Ceny zatiaľ automobilka nezverejnila.

MM, Volvo

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov