Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


BMW 750Li xDrive s novou edíciou

BMW predstavilo novú generáciu radu 7 minulý rok. Po necelom roku tak predstavuje prvú limitovanú edíciu z verzie 750Li xDrive, ktorá vychádza z jedinečnej výbavy Individual.

BMW Individual je synonymom pre individualizáciu vozidiel na najvyššej úrovni už viac ako 20 rokov. Limitovaná edícia tak právom stavia na takto upravenom automobile. Program Individual spĺňa do bodky všetky priania zákazníkov.

BMW Individual nielen realizuje rôzne úpravy interiéru, ale aj vyvíja špeciálne modely. S programom Individual už spolupracovali napríklad: hodinárska firma Girard Perregaux, výrobca klavírov Steinway & Sons alebo výrobca ROBBE & Berking.

BMW 750Li xDrive Solitaire BMW 750Li xDrive Solitaire

Pre BMW 750Li xDrive budú dostupné 2 nové limitované edície. Prvou je Solitaire Edition, ktorá je obmedzená na 6 modelov a druhou je Master Class Edition, z ktorej vznikne jediný kus na svete.

Exteriér zvýraznia 2 exkluzívne farebné odtiene Metallic Black Gold a Metallic Solitaire White. Výrazne hlboký lesk zaručia jemné sklenené vločky vložené do jednej z konečných vrstiev laku.

Na C-stĺpiku pribudne plaketa s nápisom Solitaire. Interiér kladie dôraz na estetiku a prvotriedny pocit z luxusu. Exkluzívne kožené čalúnenie Merino je k dispozícii vo farbe Tartufo. V obdobnej farbe je strop potiahnutý Alcantarou.

BMW 750Li xDrive Solitaire BMW 750Li xDrive Solitaire

Extrémne mäkké rohože sú vyrobené z jahňaciny vo farbe Tartufo. K dispozícii sú vankúše v Alcantare s nápisom Solitaire a Master Class. V zadnom priestore stredovej konzoly je chladiaci box. Postriebrená doska informuje cestujúcich o výnimočnosti modelu.

Vrcholom dizajnérskeho oddelenia Individual je výber z 5 voliteľných diamantových vložiek interiérových líšt na palubnej doske a dverách. V batožinovom priestore nájdeme ukladací priestor v Alcantare.

BMW 750Li xDrive Solitaire BMW 750Li xDrive Solitaire

Koža Merino je druh špeciálneho čalúnenia, ktoré je vypaľované na slnku a sušené vo vákuu. Vďaka spracovaniu je prírodná koža odolná, priedušná a zároveň mäkká a rovnomerne štruktúrovaná. Kožou je potiahnutá tiež zadná časť sedadiel, prístrojová doska, panely vo dverách a B-stĺpiky.

Pohonnou jednotkou je výlučne vidlicový osemvalec s maximálnym výkonom 330 kW (450 k) a krútiacim momentom 650 Nm. Automobil zrýchli z 0 na 100 km/h za 4,7 sekundy a maximálna rýchlosť je elektronicky obmedzená na 250 km/h.

MM, BMW

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov