Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Audi dáva šancu mladým pretekárom

Audi dáva šancu mladým začínajúcim automobilovým pretekárom zajazdiť si na vozidlách triedy DTM. Najnovší model RS 5 DTM vyskúšal jazdec Formuly 3 Antonio Giovinazzo.

Podpora mladých talentov je dôležitá. Rokmi tréningu sa môžu zdokonaliť a prepracovať do najnáročnejších súťaží novodobého motoršportu. Audi si to uvedomuje a tak dáva možnosť talentovaných jazdcom jazdiť na vozidlách DTM.

Formula 3 je v súčasnosti málo propagovaná. Športové pretekanie v DTM je však protipólom a ostro sledovanou časťou motoršportu. Audi na boj so súpermi používa najnovší model RS5 v úprave pre DTM.

Audi RS5 DTM Audi RS5 DTM

Nedávno ponúkla pre mladého talentovaného jazdca z Formule 3 možnosť zajazdiť si na tomto vozidle. Talian Antonio Giovinazzo má len 21 rokov, no už je úspešným pretekárom vo Formule 3.

Preukázal tiež dobré výsledky na okruhu Raceway v Moskve a v pretekoch Audi Sport Team Phoenix na vozidle Audi RS5 DTM. Jazdec s rokom narodenia 1993 dostal tiež príslušný automobil so štartovým číslom 93. Audi tak možno získalo ďalšieho talentovaného vodiča. Tento krok automobilky je veľmi prospešný pre obe strany a podporuje rozvoj mladých talentov v oblasti motoristického športu.

MM, Audi

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov