Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Volkswagen vynovil Golf Cabrio

Inovácie modelu Golf Cabrio sa však netýkajú modernizácie modelu ako takého. Volkswagen pre modelový rok 2016 pripravil len nové farebné odtiene, športovejší exteriér a nové technológie vo výbave.

Volkswagen Golf Cabriolet je jedným z najlepšie predávaných kabrioletov na nemeckom trhu a jedným z najpopulárnejších v Európe. Volkswagen v novom modelovom roku pripravil mierne zmeny, ktoré oficiálne predstaví na autosalóne vo Frankfurte nad Mohanom.

Novinkou je športovejší predný nárazník s výraznejšími bočnými vetracími otvormi. Športové prvky nájdeme tiež na zadnom nárazníku. Volkswagen pridal do ponuky až 6 nových farebných odtieňov exteriéru.

Volkswagen Golf Cabrio Volkswagen Golf Cabrio

V ponuke pribudli tiež nové disky kolies s jedinečným dizajnom. Interiér dostal nový volant a nové vzory látky alebo kože na sedadlách. Pre modelový rok 2016 sú pripravené tiež upravené pohonné jednotky spĺňajúce emisnú normu Euro 6.

K dispozícii sú tak 4 zážihové motory TSI a dva vznetové varianty TDI. Dostupný je tiež navigačný systém Discover Media. Do ponuky pribudli aplikácie a pripojenie na internet pomocou služby Car-Net.

Vodič tak má k dispozícii on-line informácie o dopravnej situácii alebo o počasí v mieste, kam smeruje. Do ponuky pribudnú informácie o dostupných parkovacích miestach na parkoviskách a ponuky na najbližšie reštaurácie, divadlá alebo múzeá.

MM, Volkswagen

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov