Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Nový Fiat 500 v špeciálnej edícii

Fiat 500 prešiel modernizáciou len nedávno a automobilka už pripravila špeciálnu edíciu, ktorá bude podporovať charitatívnu akciu. Modernizovaný model 500 sa tak stal zástupcom „dobrých skutkov.“

Vynovený Fiat 500 sme predstavili pred niekoľkými týždňami. Technici zmenili len mierne dizajn exteriéru a do príplatkovej ponuky pridali niektoré prvky výbavy. Z novinky pripravila automobilka špeciálnu edíciu, ktorá podporovala charitatívnu akciu.

Fiat 500 tak predstavili na akcii „I Defend Gala 2015“, ktorá sa konala v Monte Carle. Išlo o prvú časť charitatívneho večera, ktorý podporovala nadácia „Robert F. Kennedy Human Rights Europe.“

Večer venovali univerzálnym hodnotám ľudských práv. Priority organizácie sú: podpora jednotlivcov pri zmenách v spoločnosti a podpora ochrany ľudských práv prostredníctvom strategických partnerstiev.

Jediný pripravený  Fiat 500 nalakovali farbou Bossa Nova White. Na pohon slúžil 1,2-litrový štvorvalec s výkonom 51 kW (69 k). Automobil mál líniu výbavy Lounge a umelec Stefano Conticelli pripravil kožené prvky ako súčasť individualizácie automobilu.

Fiat 500 Defend Gala Fiat 500 Defend Gala

Zlatá farba konkrétneho materiálu dopĺňala štýlové prvky nového Fiatu 500: podbehy kolies, zadné a predné svetlomety. Piknikový kôš, ktorý bol umiestnený na batožinových dverách, vyrobili z obdobného materiálu a pokryli mahagónom.

Prestížne podujatie galavečera kombinovalo umenie gastronómie s celebritami a umelcami. Všetci hostia prispievali k obrane etiky a ľudských práv. Večer viedla dcéra Roberta F. Kennedyho, Kerry Kennedy.

Po úvodnej reči začali dražiť prestížne umelecká diela vrátane série fotografií od Harryho Bensona a dielo umelca Michelangela Pistolettyho. Na slávnostnej večeri hodovalo viac ako 200 zahraničných hostí vrátane herca Martina Sheena.

MM, Fiat

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov