Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Audi oslavuje výročie svojich najvernejších zamestnancov

Spoločnosť Audi si ctí svojich zamestnancov, o čom svedčí oslava, ktorú pripravila pre 60 pracovníkov v továrni v nemeckom Neckarsulme.

Audi pred 40 rokmi zamestnávalo v továrni v nemeckom Neckarsulme približne 10 000 zamestnancov. Z nich zostalo pracovať v továrni dodnes 60 ľudí, ktorých ocenili na slávnostnom podujatí .

Starosta mesta Joachim Scholz odovzdal zamestnancom čestný diplom spolkovej krajiny Baden-Württemberg. V roku 1974 vyrábala automobilka v tejto továrni modely Audi 100 a NSU Ro 80 s Wankelovým motorom. Denná produkcia vozidiel bola približne 530 kusov, no v súčasnosti sa tu vyrába vyše dvojnásobný počet automobilov. Personálna riaditeľka Audi Stefanie Ulrich, poďakovala oceneným pracovníkom a poznamenala, že výdrž 40 rokov práce pre jednu spoločnosť je obrovským dôvodom na oslavu.

Starosta mesta Neckarsulme poznamenal, že je dôležité udržiavať si dlhodobých zamestnancov. Prvotriedna kvalita výrobku môže byť totiž dosiahnutá len s motivovanými zamestnancami, ktorí sa cítia spokojne v spoločnosti, v ktorej pracujú.

MM, Audi

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov