Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Citroën ë-Jumpy získal titul Medzinárodná dodávka roku 2021

Moderný štýl, pohodlie na palube, dynamické vlastnosti a nosnosť v kombinácii s výhodami najlepšej elektrickej technológie presvedčili skupinu 24 nezávislých novinárov a redaktorov časopisov špecializovaných na ľahké úžitkové vozidlá (LCV).

Toto ocenenie zdôrazňuje dôležitosť ponuky francúzskych úžitkových vozidiel zameranej na elektrický prechod na profesionálnej úrovni. „Všetky pracovné skupiny Citroënu sú neuveriteľne hrdé na„ Medzinárodnú dodávku roku 2021 “, ktorú udelili modelu ë-Jumpy. Elektrická verzia Jumpy poskytuje profesionálom praktické riešenia nových výziev v oblasti mobility v mestách a na vidieku vďaka dojazdu, ktorý umožňuje väčšinu ciest v pohodlí pri zachovaní všetkých užitočných vlastností spaľovacieho náprotivku. Nový ë-Jumpy je verný stratégii spoločnosti Citroën navrhovať riešenia šité na mieru, ktoré zodpovedajú očakávaniam komerčných zákazníkov. Našou ambíciou je byť inovatívnym v oblasti produktov a služieb, ktoré uľahčujú život a prinášajú blahobyt. Toto ocenenie, ktoré udeľuje odborná porota, nám pomôže dosiahnuť obchodné ciele, ktoré pre tento model máme. “ Vincent Cobée – výkonný riaditeľ spoločnosti Citroën.

CITROËN BERLINGO RIP CURL: Voľný čas so štýlom a komfortom

Kľúče úspechu

Nový Citroën ë-Jumpy ponúka okrem komfortu elektrického vozidla všetky výhody spaľovacej verzie, pokiaľ ide o charakter, rozmery, ložný objem a užitočné zaťaženie. K dispozícii sú dve možnosti jazdného dojazdu pokrývajúce väčšinu profesionálnych potrieb v tomto segmente, či už je to jazda na stavenisko, dodávka na bežný tovar alebo preprava osôb: 230 km v cykle WLTP s 50kWh batériou alebo 330 km s 75kWh batériou. Kompaktná dodávka prechádza na elektrický pohon a poskytuje slobodu prístupu do všetkých mestských centier.

Citroën Spacetourer a Peugeot Traveller sa už predávajú a my sme na nich jazdili!

Jazdné vlastnosti

Motor s výkonom 100 kW (136 k) dosahuje najvyššiu rýchlosť 130 km/h s krútiacim momentom okamžite dostupným už pri štarte bez zmeny prevodového stupňa.

ë-Jumpy možno ľahko nabíjať doma na súkromnej alebo verejnej nabíjacej stanici alebo na superrýchlej verejnej nabíjačke, ktorá dokáže nabiť 80% batérie iba za 30 minút.

7-palcová dotyková obrazovka poskytuje množstvo elektrických informácií o vozidle, ako sú napríklad tok energie, štatistika spotreby a pod.

ë-Jumpy sa dodáva v troch modeloch a troch dĺžkach; výška 1,90 m zaisťuje prístup na všetky parkoviská a jeho užitočné zaťaženie a objem sú identické so spaľovacou verziou verziou: až 6,6 m3 užitočného objemu, užitočné zaťaženie 1275 kg.

Zdroj: Citroën

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov