Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


CITROËN BERLINGO RIP CURL: Voľný čas so štýlom a komfortom

Citroën a Rip Curl pokračujú v spolupráci predstavením špeciálnej edície Berlingo Rip Curl. Tá umožňuje obom značkám zdieľať svoju vášeň pre dobrodružstvo a voľný čas vo všestrannom a funkčnom modeli, ktorý podporuje aktívny život.

Citroën chce touto špeciálnou edíciou prostredníctvom expresívnej a osobitej verzie posilniť dobrodružného ducha Berlinga pre život zameraný na slobodu. Berlingo Rip Curl vychádza z verzie Feel Pack a prijal ešte vzhľad so špecifickými farebnými schémami.

Čo nájdeme na palube?

3 samostatné sedadlá v druhom rade, kabínu zaliatu svetlom vďaka Modutop®, otvárateľné zadné okno pre ľahký prístup k kufru a veľa iného.

Limitované Berlingo ponúka pohodlie a modularitu s pohodlným výškovo nastaviteľným sedadlom vodiča s bedrovou opierkou. Táto úroveň výbavy zahŕňa aj dizajnové aspekty, ako sú tónované sklá alebo strešné nosiče. Medzi ďalšiu užitočnú palubnú technológiu patrí 8-palcová dotyková obrazovka, elektrická parkovacia brzda, inteligentné ovládanie diaľkových a stretávacích svetiel a automatické stierače. Nesmie chýbať ani dvojzónová klimatizácia.

Berlingo Rip Curl ponúka teplý a funkčný interiér, ktorý spestril farebný okrový pásik na látke Curitiba. Iná je aj farba prešívania. Špeciálna edícia prijala sadu koberčekov Rip Curl.

Expresívny a rozličný štýl

Citroën Berlingo Rip Curl má štýlový vzhľad a vyznačuje sa zvnútra aj zvonka okrovou farbou. Celkom prirodzene nesie aj logo značky surfového oblečenia na rôznych miestach.

Berlingo Rip Curl ukazuje charakter a sviežosť s balíkom Colour Rip Curl okrúhlych vložiek, ktoré sa nachádzajú na hmlových svetlách a obklopujú aj ochranu Airbump®. Špecifická farba, ktorá zdôrazňuje spoluprácu vdýchne život tvarom karoséria Berlinga. Špeciálna edícia ešte viac upravila čierne kryty vonkajších zrkadiel a nárazníky Onyx s kapotážami vo farbe karosérie.

A čo ešte?

Zákazníci sa tiež môžu tešiť z väčšej všestrannosti použitia a zdokonalených schopností prechodu cez brody vďaka Grip Control s Hill Assist Descent, vylepšenému trakčnému zariadeniu, ktoré umožňuje jazdiť na všetkých druhoch ciest vďaka 5 režimom: štandardný, piesok, blato, sneh , ESP vypnutý.

Motory a prevodovky
  • BlueHDi 100 S&S 6-stupňový manuál
  • BlueHDi 130 S&S 6-stupňový manuál, –
  • PureTech 130 S&S EAT8.

Do predaja príde začiatkom roku 2021.

Zdroj: Citroën

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov