Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Montblanc x Pirelli: Limitovaná edícia cestovnej batožiny

Tradíciu mobility a rýchlosti značka Pirelli reprezentuje už od roku 1872.

Spolupráca motivovaná dokonalosťou, výkonom a rýchlosťou. Značky Montblanc a Pirelli uviedli na trh novú limitovanú edíciu cestovných zavazadiel, ktoré sú vybavené mini pneumatikami Pirelli so špeciálnou gumovou zmesou vychádzajúcou z ikonickej pneumatiky P Zero.

Po predstavení prvej kapsulovej kolekcie v minulom roku Montblanc a Pirelli prichádzajú na scénu s novou limitovanou edíciou zavazadiel s kolieskami vyrobenými podľa ikonických pneumatík P Zero. Špeciálna edícia je stvorená pre cestujúcich, ktorí hľadajú výkon, odolnosť a pohodlie. Ľahká cestovná batožina z čierneho polykarbonátu s detailami z pogumovanej červenej kože je vybavená precíznou rukoväťou.

Okrem toho disponuje výkonnými kolieskami s guľôčkovými ložiskami, ktoré navrhli samotní inžinieri značky Pirelli. Novo vyvinutá gumová zmes zaisťuje odolnosť, tichý pohyb koliesok a opiera sa o tradíciu mobility a rýchlosti, ktorú značka Pirelli reprezentuje už od roku 1872. Dezén kolesa potom odráža vzor behúňa na pneumatikách P Zero Pirelli.

Pneumatikami Pirelli P Zero je vybavených v súčasnosti veľké množstvo tých najvýnimočnejších a najvýkonnejších športových vozidiel, pretože vďaka vylepšenej priliehavosti a ovládaniu zaručujú extrémny výkon. „Týmito novými kolieskami, ktoré obsahujú špeciálnu gumovú zmes a ikonický dezén Pirelli, vnášame do sortimentu cestovných doplnkov identické zameranie na výkon. Chceme uspokojiť náročné potreby cestujúcich, ktorí vyhľadávajú luxus, čo najefektívnejšie a najštýlovejšie,“ tvrdí výkonný šéf spoločnosti Montblanc Nicolas Baretzki.

P Zero je produktom Ultra High Performance, ktorý v sebe kombinuje skúsenosti značky Pirelli získané v motoristickom športe a počas dlhoročnej spolupráce s prednými výrobcami automobilov. Viac než len značka, pneumatika Pirelli P Zero je mnohými považovaná za ikonu. Jej slávne meno, uznávané fanúšikmi výkonných automobilov po celom svete, znamená technológiu, vášeň a exkluzivitu.

Otočné, 360-stupňové kolieska s guľôčkovými ložiskami odrážajú asymetrický motív dezénu P Zero™. Test hluku prevedený v laboratóriách Pirelli potvrdil, že tieto nové kolieska poskytujú 10% redukcie hluku a jeho homogénnejšiu distribúciu v celom zvukovom spektre, zvlášť v porovnaní s už tak tichými kolieskami zo série kufrov Montblanc #MY4810. Je to práve vďaka špeciálnej gumovej zmesi vyvinutej vo výskumných a vývojových laboratóriách značky Pirelli.

Špeciálna edícia je stvorená pre cestujúcich, ktorí hľadajú výkon, odolnosť a pohodlie.

Skúsenosti značky Pirelli v oblasti mobility, rýchlosti a výkonu sa snúbia s vášňou značky Montblanc pre vytváranie inovatívnych, štýlových a technicky funkčných produktov, vďaka ktorým je cestovanie pohodlnejšie. Vo vnútri kabínových zavazadiel nájdete na jednej strane priestrannú priehradku s elastickými pásmi a na protiľahlej čiernu sieťku so zipom, ktorá uľahčuje uloženie oblečenia a doplnkov.

Kufor je tiež vybavený kapsičkou na vizitky. Uhladená estetika je umocnená elegantnými detailami, inšpirovanými ikonickými designovými kódmi, ako je červená batožinová menovka, dynamický športový design hliníkového ráfiku, prevzatého zo skutočného lúčového vzoru kolies automobilov, či laserom vyryté logo „Montblanc x Pirelli“ na rukoväti kufra.

-jj-, zdroj a foto: Pirelli a Montblanc

 

 

Diskusia 1
  1. Rizík Používateľ hovorí

    Batožina je spisovne 🤦‍♂️

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov