Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


BMW M4 ako dobrodružné auto? Odpoveď má BradBuilds

Nové BMW M4 je extrémne kontroverzné. Hlavne kvôli obrovskej mriežke chladiča - bobrími zubami. Určite by to nevyzeralo tak rozpačito, keby tam nemusela byť tabuľka s evidenčným číslom. Okrem toho je to však naozaj dobré auto, ktoré sa pri troche chcenia môžete dokonca zmeniť na dom na kolesách. Teda aspoň virtuálne.

 

Obytný automobil BMW M4. Čo? To vážne?! Priznám sa, je naozaj ťažké nájsť bláznivejšiu kombináciu. Za tento výtvor sme dlžný dizajnérovy pracujúceho pod pseudonymom BradBuilds. Svoju prácu publikuje na sociálnych sieťach a jeho najnovšia práca si zaslúži osobitnú pozornosť aj na našom webe.

Terénna M4 so znateľne zvýšenou svetlou výškou, a A/T pneumatikami je sama o sebe ojedinelým javom. Čo ak nahodíme pevnú nadstavbu, ktorá sa tiahne od strechy až po koniec karosérie? Toto je bezpochyby jeden z najlepších a najrýchlejších karavanov, aké ste mohli vidieť. Na prvý pohľad možno šialený a možno nereálny nápad, ale spomeňte si, že samo BMW má v talóne zopár totálne zvrhlých nápadov.

Nové BMW M3 a M4: Čo je nové v porovnaní s predchodcami?

Zdroj: BradBuilds

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov