Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


DS 3 CROSSBACK INES DE LA FRESSANGE PARIS: Exkluzívna limitovaná edícia

Ikony a symboly parížskeho štýlu, Ines de la Fressange Paris a DS Automobiles kombinujú svoje znalosti a zručnosti a predstavujú novú limitovanú edíciu DS 3 CROSSBACK INES DE LA FRESSANGE PARIS.

Charakteristická atramentovo modrá farba, ktorá symbolizuje spoluprácu medzi týmito dvoma firmami a interiér kombinujúci inovácie s francúzskym remeslom, je spojená so všetkými možnosťami pohonu.

DS 3 CROSSBACK INES DE LA FRESSANGE PARIS mieša tradície a sofistikovanosť,  luxus a dynamiku, vkus a eleganciu.

DS 3 CROSSBACK INES DE LA FRESSANGE PARIS ponúkajú s exkluzívnym lakom Ink Blue a strechou v odtieni Perla Nera Black. Tieto farby sprevádza červená Ines Red na krytoch spätných zrkadiel a stredoch unikátnych 18-palcových diskov z ľahkej zliatiny.

Interiér sa pýši kvalitnými materiálmi z dielne francúzskych remeselníkov. Exkluzívne čalúnenie je výsledkom spoločného vývoja tímov DS Automobiles a Ines de la Fressange Paris. Tkáči v regióne Ariège (na juhu Francúzska v Pyrenejach) čerpali inšpiráciu z techník tkania a vytvorili jedinečné čalúnenie pre sedadlá pomocou z viacerých materiálov, ktoré sú elegantné a jemné na dotyk. Jeho jemnú modrú farbu sprevádzajú kúsky Alcantary zvýraznené červeným prešívaním. Volant je potiahnutý kožou a pedále sú vyrobené z hliníka.

Každý model DS 3 CROSSBACK INES DE LA FRESSANGE PARIS bude dodávaný s exkluzívnou peňaženkou od spoločností Ines de la Fressange Paris a DS Automobiles.

Limitovaná edícia je ponúkaná s tromi druhmi pohonných jednotiek:

  • E-TENSE 100% – elektrická pohonná jednotka,
  • PureTech 155 Automatic a Puretech 130 Automatic – benzínová pohonná jednotka,
  • BlueHDi 130 Automatic – naftová pohonná jednotka.

Benzínové a naftové modely majú osemstupňovú automatickú prevodovku.

DS 7 Crossback – Pocta kubizmu

O bezpečnosť a pohodu posádky sa budú starať najmodernejšie prvky. Patrí medzí nich núdzové brzdenie účinne do 140 km/h, tempomat, asistent udržiavania v jazdnom pruhu, monitorovanie mŕtveho uhla, osvetlenie DS MATRIX LED VISION, tónované a akustické čelné sklo, predný a zadný parkovací asistent, zapustené kľučky dverí, ktoré sa objavia, keď sa vodič priblíži, automatická klimatizácia s aktívnym filtrom a 10,3-palcová HD dotyková obrazovka DS Connect Nav.

Počas nasledujúcich týždňov sa vyrobí 1 500 kusov, ktoré budí k zákazníkom prichádzať od januára 2021, najskôr vo Francúzsku, potom v Európe ale aj na ďalšie kontinenty.

Zdroj: DS

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov