Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Genesis G70 facelift! Možno sa ho dočkáme aj v Európe!

Genesis, luxusná značka Hyundai, prišla s modernizáciou modelu, ktorý prišiel na trh ešte len pred tromi rokmi. Reč je o Genesis G70. Potenciálny rival BMW radu 3, Audi A4 alebo Mercedesu triedy C, získal solídne argumenty, aby im na starom kontinente vážne pohrozil.

Nikto, naozaj nikto nemôže poprieť, že modelom Genesis chýba šarm, šik a elegancia hodná prémiového segmentu. Model Genesis G70 teraz dostal omladzujúcu kúru, vďaka ktorej sa mierne podobá väčšiemu modelu G80. Automobil, ktorý je založený na rovnakej platforme ako Kia Stinger, dostal nové charakteristické svetlomety Quad Lamps, jasne definovanú masku chladiča, odlišný nárazník a ďalšie vývody vzduchu v spodnej časti blatníka.

Modernizované boli aj zadné svetlá, dvere batožinového priestoru, difúzor a koncovky výfukov. Všetky úpravy smerujú k tomu, aby silueta pôsobila elegantnejšie, atletickejšie a dynamickejšie. Musím uznať, že v mojich očiach dizajnéri skutočne dosiahli zamýšľaný efekt.

Pár noviniek priniesol aj interiér zameraný na vodiča. K dispozícii je nový multimediálny systém s 10,25-palcovým dotykovým displejom, ktorý podporuje všetky aktualizácie bezdrôtovo, a miesto pre bezdrôtové nabíjanie smartfónu rozmermi príjemne narástlo.

Výrobca však oficiálne nezdieľal novinky týkajúce sa zmien v ponuke motorov.. Ako informoval Autocar, model s najväčšou pravdepodobnosťou otvorí dvere na európskom trhu a do predaja sa dostane už budúci rok. To však nie je všetko, pretože výrobca pripravuje aj 5-dverový Shooting Brake. Už sa nevieme dočkať!

Foto: Genesis

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov