Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Mercedes-Benz triedy S: Odvážny interiér

Nemecká automobilka Mercedes-Benz ukázala svetu netrpezlivo očakávanú novú generáciu modelu triedy S. Vlajkový model prichádza so zásadne modernizovaným exteriérom a nečakane moderným interiérom.

V novom luxusnom vozidle prirodzene nechýba najmodernejšia technika a dôraz na detaily.  Mercedes-Benz chce byť špičkou ľadovca a stať sa výrobcom najlepších automobilov na svete. Preto výrazne modernizuje a rozvíja ďalej svoj dizajnérsky jazyk.

Nový model triedy S je jednoznačný Mercedes už z diaľky, len o poznanie luxusnejší, zaoblenejší, aerodynamickejší a voliteľne ešte dlhší. Zmenami a inováciami prešla predná aj zadná časť vozidla, na zmyselnej limuzíne sú „čerstvé“ svetlomety aj maska. Výraznou modernizáciou prešiel aj interiér.

Interiér pôsobí a vyzerá, ako keby sa jednalo o nejaký koncept. Futuristickejšie poňatie tvarov sa snúbi s líniovým LED osvetlením a luxusnými sedadlami. Dominantou je viacero displejov, ktorých môže byť až päť. Veľkou novinkou je plánované autonómne riadenie, ale to zatiaľ len na vybraných cestách.

-jj-, text a foto: Mercedes-Benz

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov