Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Nový Hyundai Santa Fe: Vieme, ako bude vyzerať

Hyundai predstavilo prvé fotky nového Santa Fe. Jeho dizajn bude ešte ostrejší a svetelný podpis podstatne agresívnejší. Príde aj ako hybrid a plug-in hybrid.

Hyundai Santa Fe vyrába juhokórejská automobilka dlhých 20 rokov. Najväčší model predávaný v Európe dostane v roku 2021 facelift, ktorý ho spraví ešte atraktívnejším. Štvrtá generácia navyše prvýkrát dostane aj hybridný a plug-in hybridný pohon.

I keď dohadov o jeho novom výzore je na internete neúrekom, Hyundai až dnes zverejnilo oficiálne zábery prednej masky novej verzie. Tým niektoré vizualizácie potvrdilo. Predku budú dominovať nové fascinujúce svetlomety s tvarom pripomínajúcim písmeno T. Redizajn dostane aj mriežka chladiča, ktorá bude prechádzať doslovne cez celú šírku predku. Podlezie svetlomet, rozšíri sa v strede, kde dá vyniknúť logu juhokórejskej značky, aby sa opäť zúžila pod druhým svetlom.

Nový dizajn vyzerá extrémne sexy, no vyvoláva diskusiu. Svetlá totiž vyzerajú ako denné svietenie. Svetlomet je extrémne úzky na to, aby sa doňho zmestil aj zdroj svetla stretávacích či diaľkových svetiel. Minimálne podľa obrázku. Očakávame preto, že dva kruhy po stranách mriežky chladiča nie sú radary, ale práve stretávacie a diaľkové svetlá. Ide nielen o unikátne dizajnové riešenie, ale aj o minimalistický dizajn. Predok auta totiž vďaka nemu vyzerá podstatne jednoduchšie a nechá vyniknúť jemným, no stále agresívnym líniám.

Zdroj: Hyundai

Autor: Dávid Schun

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov