Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Hyundai Veloster N: Lepšie športové zážitky

Juhokórejská automobilka Hyundai láka okrem iného svojich zákazníkov aj na inovovaný športový model Veloster N. Ide o špeciálnu cieľovú skupinu, ktorá hľadá zážitok zo športovej jazdy, ktorá je cenovo dostupná.

Novinka v podstate používa rovnaký dizajnový jazyk ako predchádzajúci model. Inovovaný je interiér so športovými sedadlami s osvetleným logom aj nová osemstupňová prevodovka známa z videohier. Veloster N je názornou ukážkou prístupu značky Hyundai k vysokovýkonným vozidlám. Zaradením prevodovky N DCT do výbavy modelu Veloster N poskytuje automobil šoférom športové výkony a súčasne aj komfort.

Žiadny zákazník, ktorý túži po radosti z jazdy, si nenechá ujsť príležitosť riadiť nový Veloster N – športové vozidlo pre každodennú prevádzku aj pretekárske okruhy. Vozidlo dokáže zrýchliť z pokoja na stovku za 5,6 sekundy. Na objednávku si zákazníci môžu rozšíriť výbavu nového modelu Veloster N tiež ľahkými športovými anatomickými sedadlami N. Anatomické športové sedadlá sú čalúnené mäkkým materiálom Alcantara®, ktorý pripomína semiš,

Tieto moderné sedadlá poskytujú šoférovi pevnú oporu pri prejazde zákrutami aj vo vysokých rýchlostiach. Sedadlá, koncipované pre jazdu na pretekárskych okruhoch, sú tenšie a majú o cca 2 kg nižšiu hmotnosť v porovnaní so štandardnými sedadlami. Sedadlá sú navyše vybavené osvetleným logom N na bočnej strane hornej časti operadiel, čo umocňuje estetický dojem interiéru. „Logo N je osvetlené spoločne s ostatnými časťami interiéru. Tým vzniká jedinečná atmosféra pre maximálne potešenie z jazdy,“ uviedol Thomas Schemera z produktovej divízie Hyundai.

-jj-, zdroj a foto: Hyundai

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov