Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Rolls-Royce Adamas z Black Badge Collection

Prémiová britská automobilka Rolls-Royce predstavila prvé dve vozidlá z kolekcie Adamas pochádzajúce zo série Black Badge Collection.

Na mieru vyrábaný automobil v limitovanej edícii sa môže pochváliť ešte temnejším dizajnom a karbónovými prvkami na nie príliš obvyklých miestach. Vyrábaný bude v limitovanej edícii. Oddelenie Bespoke Collective v House of Rolls-Royce tak vytvorilo temnejší variant modelov Wraith a Dawn Black Badge.

Význam slova Adamas znamená neskrotný, nezničiteľný, ale tiež diamant. Touto limuzínou oslavuje Collective temnejšiu stránku moderného remesla a precízne vniesol temnú estetiku pevných karbónových štruktúr do 40 exemplárov Wraith Black Badge a 30 vozidiel Dawn Black Badge.

Technické vlákna a molekulárne zlúčeniny sú spracovávané a vyberané pre svoju prirodzenú, očarujúcu krásu uvádzajú zástupcovia automobilky. „Adamas je kolekcia, ktorá kombinuje výnimočné schopnosti našich remeselníkov z oddelenia Bespoke v Home of Rolls-Royce v Goodwoode v kniežatstve West Sussex s rebelským duchom Black Badge,“ povedal Torsten Müller-Ötvö, riaditeľ Rolls-Royce.

Výsledkom je automobil pre tých, ktorí hľadajú niečo viac než len špičkovo navrhnutý a spracovaný luxusný dopravní prostriedok. Je to automobil pre toho, kto je ochotný akceptovať riziká a nebojí sa prijať odvážny a progresívny výraz moderného luxusu v jeho najtemnejšej podobe,“ dodal k čerstvej limuzíne Müller-Ötvö.

-jj-, zdroj: Rolls-Royce

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov