Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Kamionisti budú zajtra rokovať o štrajku

Ešte minulý mesiac sme priniesli informáciu o tom, že autodopravcovia zvažujú štrajkovať. Zdá sa, že je k štrajku čoraz bližšie. Už zajtra sa uskutoční predštrajkové stretnutie.

Kedy?

  • 27.decembra 2019 o 13.00 hod.

Kde?

  • V Hornom Hričove, Požiarna zbrojnica

Pálčivé problémy?

  • pretrvávajúca diskriminácia, zneužívanie a ponižovanie autodopracov

 

Konkrétné ciele?

  • neodkladné zníženie cestnej dane
  • revíziu zmluvy o výbere mýta
  • potrestanie zodpovedných funkcionárov za nevýhodný výber mýta

Opäť nám hrozí štrajk kamionistov!

Je nepredstaviteľné, aby autodopravcovia dreli od rána do mrku riskujúc vlastné zdravie a  bezpečnosť, nepoznali rodiny a na druhej strane sme my všetci tolerovali rozkrádanie peňazí, ktoré od nás štát vynúti zákonom!

 

Súčasne budú presadzovať aj tému  zrušenia monitorovania ciest II.a III.triedy s cieľom, aby OBU jednotka bola povinná mimo diaľnic a privádzačov len pri jazdách na cestach I.triedy.

Podporíte ich?
Nemyslíte si, že štát tlačí obyčajných ľudí, ktorí tvrdo drú, do výraznejšieho zaťaženia rodinného rozpočtu, a to nie len vo vzťahu k držbe a užívaniu motorových vozidiel?  Keď štrajk bude, prídete ich podporiť? Možno to je menší apel aj pre mladých autičkárov, ktorí sú členmi rôznych klubov, alebo združení, aby prehodnotili účasť na možnom štrajku a žiadali priaznivejšie podmienky aj pre obyčajných ľudí ( problematické STK a EK, certifikované miesta opravy, tuning, ale aj palivo E10, vysoké zaťaženie palív, registračné poplatky pri každom prepise…). Problémov, ktoré trápia motoristov je skutočne veľa.

Zdroj: Unas

Foto: Sita

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov