Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Pre Kiu do Auparku

Kia In-Store v bratislavskom nákupnom centre Aupark je prvým showroomom svojho druhu v Európe.

Zvyky zákazníkov sa za ostatné roky radikálne zmenili. Čoraz viac informácií si o autách dohľadávajú na internete, samotné showroomy automobiliek navštevujú čoraz menej, zato čoraz viac času strávia vo veľkých nákupných centrách. Preto už nejedna automobilka skúšala príležitostný predaj áut v shopping centrách. Kia zašla ešte ďalej – prichádza s prvou permanentnou In-Store predajňou v nákupnom centre, konkrétne v bratislavskom Auparku.

Showroom je navrhnutý ako moderný mezanín, rozdelený na dve zóny. Dole je prezentačná časť, kde na rozlohe viac ako 60 m2 je priestor pre dve vystavené vozidlá, predajcu a asistentku. Tretie auto bude vystavené na chodbe – priamo oproti predajni. Hore, na mezaníne s rozlohou 22 m2 je kaviareň a relaxačná zóna. Celý interiér je v modernom industriálnom štýle, spojenie s prírodou vnáša machová stena zo severského lišajníka. Kia In-Store je vysoko digitalizovanou predajňou. Zákazník si môže prezrieť ponuku a nakonfigurovať auto na dotykovom paneli, predajca má k dispozícii 3D konfigurátor, prostredníctvom ktorého vie zákazníkovi ukázať zvolené a nakonfigurovaný auto v konkrétnej farbe a konkrétnou výbavou zvonka aj zvnútra, a to zo všetkých strán. Prezentáciu možno zrkadliť na všetkých obrazovkách v showroome, dokonca aj v relax zóne. Podobne ako v klasických showroomoch, aj v In-Store Showroome si záujemcovia môžu dohodnúť skúšobnú jazdu. Vonku má predajňa päť parkovacích miest, kde má flotilu testovacích áut. Keby mal zákazník záujem o iné auto ako je k dispozícii, vo veľmi krátkej dobre mu vedia pristaviť auto, o ktoré má záujem. Zhruba 2 kilometre od Auparku je totiž štandardný autorizovaný showroom spojený so servisom. Apropo servis, na predajňu In-Store v Auparku sa môžete obrátiť aj so servisnými požiadavkami. Vaše auto vezmú do spomínaného autorizovaného servisu Kia v Petržalke a potom vám ho privezú späť. Vy si zatiaľ môžete vybaviť nákupy, alebo si len tak oddýchnuť v chill-out zóne.

Kia In-Store v bratislavskom Auparku nájdete na prízemí v ľavej časti nákupného centra medzi obchodmi Super ZOO, Moloko, Deva a Zara. Cez týždeň bude otvorený v čase od 10:00 do 21:00 hod. a cez víkendy už od 9:00 do 21:00.

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov