Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Frankfurt 2019: Nová Cupra dráždi interiérom

Seat Cupra už čoskoro odhalí koncepčné vozidlo, ktoré je prvým cestným elektromobilom exkluzívnej španielskej značky. Čerstvá štúdia je odvážnou víziou do blízkej budúcnosti. individuálnej mobility.

Nová éra spočíva v nevšednej kombinácii účelného dizajnu a charakteru skutočných športových vozidiel. Na výrazne tvarované línie exteriéru koncepčného vozidla nadväzuje jeho interiér. Cieľom dizajnérov bolo vytvoriť interiér s dokonalou rovnováhou medzi zameraním na šoféra a komfortom cestujúcich.

/Seat Cupra e-Racer koncept/

Kontrastné farby v interiéri vytvárajú v spojení so štrukturálnymi dielmi z uhlíkového kompozitu a dynamickým prístupom k technológiám a designu luxusný vnútorný priestor, ktorý umocňuje dojem ľahkosti. Ústredným motívom vnútorného dizajnu je harmónia a vyváženosť.

/Seat Cupra el-Born/

Optimálna pozornosť je venovaná ako šoférovi, tak cestujúcim, športovým výkonom aj praktickosti. Elektrická štúdia Cupra prináša nové predstavy o tom, čo môže táto značka ponúknuť. Charakter auta sa môže kedykoľvek zmeniť podle požiadavky šoféra a cestujúcich.

/Seat Cupra Formentor koncept/

Koncept elektromobilu Cupra bude vystavený v rámci svetovej premiéry na tohtoročnom medzinárodnom autosalóne IAA vo Frankfurte nad Mohanom (10.-22. septembra).

-jj-

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov