Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Osram preberá Ring Automotive

Prevzatie britského špecialistu na autopríslušenstvo, spoločnosti Ring, umožní high-tech spoločnosti Osram rozšíriť svoj sortiment v automobilovom sektore o ďalšiu automobilovú elektroniku a doplnky.

Po prevzatí spoločnosti Ring Automotive posilňuje Osram svoje možnosti a ponúka zákazníkom prístup k väčšiemu množstvu doplnkového sortimentu. Obe spoločnosti považujú túto dohodu za príležitosť k úspešnej európskej spolupráci. Spoločným cieľom je reagovať rýchlejšie a lepšie na nové trendy a výzvy v dynamickom odvetví automobilového osvetlenia a dosiahnuť ďalšieho rastu. Spoločnosti Ring a Osram budú navzájom ťažiť zo svojich silných stránok. Skúsenosti a technické znalosti spoločnosti Ring v oblasti automobilového osvetlenia, príslušenstva a elektroniky stavia spoločnosť do pozície úspešnej značky na celom svete. Spoločnosť Osram na oplátku umožní portfóliu spoločnosti Ring prístup na americký trh.

Spoločnosť Ring je úspešná v oblasti elektronického príslušenstva pre automobily. Približne 3000 produktov je k dispozícii prostredníctvom viac ako 3000 špecializovaných predajcov vo viac ako 60 krajinách. So 160 zamestnancami dosiahla britská spoločnosť v roku 2018 ročný obrat 46,1 milióna libier.

“Okrem rozšírenia nášho predajného portfólia nám prevzatie spoločnosti Ring umožní využiť ďalší predajný potenciál a pokračovať v prehlbovaní našich znalostí trhu. Cieľom je využiť dodatočný prístup na trh a k zákazníkom a vytvoriť možnosti spolupráce v produktovom portfóliu a distribučných kanáloch,” hovorí Hans-Joachim Schwabe, generálny riaditeľ spoločnosti Osram Automotive.

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov