Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Auto magazín a Profi auto je tu s prvým tohtoročným číslom!

Auto magazín v januárovom čísle prináša množstvo zaujímavých informácií o autách, motorizme, technike, športe a cestovaní. Je teda opäť plný dobrého a hodnotného čítania.

Do prvého tohtoročného Auto magazínu sme pripravili množstvo pútavého čítania zo sveta motorizmu. Absolvovali sme veľmi zaujímavé prezentácie, otestovali 18 automobilov a pokračujeme v hlasovaní v našich anketách AUTO MAGAZÍN AWARDS 2019 a TOP ČERPAČKA ROKA 2018.

Juraj s Petrom do prvého čísla tradične vytvorili svoju garáž snov, vyskúšať sme si boli zaujímavé novinky. Zo zostavy Kia ProCeed a Ceed GT, Porsche Macan, Hyundai i30 Fastback N, Škoda Kodiaq RS, Lexus ES a Honda CR-V Hybrid si svojho favorita vyberie vari každý záujemca o nové auto.

Test Suzuki Sport

Honor test mesiaca sme tento krát pridelili modelu Suzuki Swift Sport, väčší priestor dostali aj Kia Ceed SW, Peugeot Rifter, Audi A6 Avant, Ford Fiesta Active a BMW X2. Okrem nich sme v našej redakčnej garáži mali aj modely Škoda Rapid, Fiat Tipo, Mazda6 Wagon, Operl Insignia GSi, Mercedes-Benz triedy A, Honda Civic, Ford Ranger, Renault Kadjar a Seat Ateca.

Témou mesiaca sa stala cesta na zimnú dovolenku. Venujeme sa bezpečnej preprave športového náradia, poisteniu vecí prepravovaných vo vozidle a strešnom boxe a tiež moderným palivá.

Tak ako sa mení svet okolo nás, menia sa aj očakávania našich čitateľov. Aby ste v Auto magazíne nachádzali informácie, ktoré vás zaujímajú, pripravili sme tradičnú anketu. Ďakujeme vám za čas strávený nad dotazníkom. Pomôžete nám robiť Auto magazín, ktorý budete radi čítať.

Zelené strany prinášajú názor na zóny s obmedzeným vjazdom pre autá s dieselovými motormi ako aj podrobné predstavenie elektrického autobusu Mercedes-Benz eCitaro.

Minuloročný seriál „Hviezda za volantom“ strieda súťaž pre vás, našich čitateľov. Trúfnete si na trati poraziť redaktora Auto magazínu?

Test Berlingo VAN

V sekcii Profi auto nájdete test Citroënu Berlingo VAN aj článok o ekologickej lodi na prepravu automobilov, na ktorej pracuje Renault. Priestor dostala aj smernica EÚ 2014/45 zaoberajúca sa technickým stavom vozidiel. Mimoriadne zaujímavým článkom o elektromotore zabudovanom v kolese prispel Peter Varga, Dalibor si posvietil na jazdený Jeep Grand Cherokee. Zelené strany prinášajú názor na zóny s obmedzeným vjazdom pre autá s dieselovými motormi ako aj podrobné predstavenie elektrického autobusu Mercedes-Benz eCitaro.

Auto magazín (vrátane časti Profi auto) č. 1.-2. 2019 čaká na vás v predajniach tlače na celom Slovensku. Príjemné čítanie, priatelia!

pl

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov