Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Neuveriteľná havária v tuneli Bôrik!

K ťažko pochopiteľnej autonehode došlo dnes v ranných hodinách v slovenskom tuneli Bôrik. Vodič osobného automobilu BMW pri relatívne rýchlej jazde nasmeroval svoje vozidlo do navádzacej bariéry, od ktorej sa odrazil tak vysoko, že kapotou narazil do stropu tunela.

K ťažko pochopiteľnej autonehode došlo dnes v ranných hodinách v slovenskom tuneli Bôrik. Vodič osobného automobilu  BMW pri relatívne rýchlej jazde nasmeroval svoje vozidlo do navádzacej bariéry, od ktorej sa odrazil tak vysoko, že kapotou narazil do stropu tunela.

Po dopade do tunela auto zostalo stáť na kolesách v smere jazdy, pričom 44-ročný vodič z Bardejova vyviazol ako zázrakom bez väčších a vážnejších zranení. Lekári šoféra, ktorý bol v aute sám, jednorázovo ošetrili. Dychová skúška na alkohol bola negatívna.

Neuveriteľná nehoda

NEUVERITEĽNÁ NEHODA: AUTO VYLETELO DO VZDUCHU PRI TUNELI BÔRIKDnes (20.12.2018) krátko pre 05:00 h nehoda osobného auta BMW pred tunelom Bôrik. Po dopade do tunela auto ostalo stáť na kolesách v smere jazdy Vodičovi (44 ročný Bardejovčan) sa v podstate nič nestalo, bol len jednorázovo ošetrený, v aute bol sám. Dychová skúška na alkohol bola negatívna.

Uverejnil používateľ Polícia Slovenskej republiky Štvrtok 20. decembra 2018

 

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov