Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Auto magazín a Profi auto č. 11 2018 v predaji!

Auto magazín aj v novembrovom čísle prináša množstvo zaujímavých informácií o autách, motorizme, technike, športe a cestovaní. Je teda opäť plný dobrého a hodnotného čítania.

S novembrovým Auto magazínom sme si spravili malé Vianoce. Ako inak zhodnotiť testy a prezentácie, ktoré sme v minulom mesiaci absolvovali. Veríme, že s rovnakým nadšením, ako sme október prežili mi v redakcii, budete čítať naše novembrové číslo.

Tradične veľký priestor venujeme autosalónu, ktorý sa konal v Paríži, zaujímavé novinky sa však objavili aj Nitre. Veľkú chuťovku absolvoval Peter Varga, zúčastnil sa prezentácie modelu RAM 1 500, vyskúšať sme si boli aj nový Ford Focus a Nissan Qashqai.

Do Multitestu si Juraj vybral dvojicu modelov, ktoré sa výborne cítia nielen v meste – Škodu Fabia a Nissan Micra.  V zostave 21 testov nájdete autá na každý deň aj skutočné lahôdky. Pozíciu testu mesiaca sme dali novému Volvu V60, väčší priestor dostali napríklad aj BMW M5, Mercedes-Benz G 500, Mazda 6 Wagon, Volkswagen Amarok a Alfa Romeo Giulia QV. Okrem tejto exkluzívnej zostavy sme v našej garáži parkovali aj tieto autá: Suzuki Ignis, Peugeot 3008, Kia Ceed, Toyota Aygo, Fiat Tipo kombi, Ford Fiesta, Renault Captur, BMW 640i GT, Škoda Karoq, Opel Movano, motocyklový svet v novembri reprezentuje Suzuki SV 650X.

Aj v novembri pokračuje súťaž o ďalší z 11 automobilov pre našich čitateľov, hrať budete o Daciu Duster. V čísle tradične nájdete aj možnosť predplatiť si náš magazína získať zaujímavú a hodnotnú cenu, pokračuje aj súťaž TOP ČERPAČKA ROKA 2018.

Zelené strany prinášajú informácie o tom, ako sa na budúcnosť automobilizmu pozerajú v spoločnosti Mercedes-Benz, na test sme mali aj dve veľmi zaujímavé autá  Elektromobil Hyundai Kona Electric, ktorý na jedno nabitie dokáže reálne prejsť 400 kilometrov a  zaujímavé kombi Kia Optima SW PHEV.

K úžasným autám, ktoré sme mali na trest, sme do čísla pridali ešte jednu exkluzívnu lahôdku na kolesách – Peugeot e-Legend Concept. Čo k tejto nádhere na kolesách dodať? Snáď len to, aby sme sa jej dočkali aj v sériovej podobe.

Témou čísla sú problémy spojené s novou emisnou normou. Novembrovou hviezdou za volantom je divadelná a muzikálová herečka Barbora Hlinková.

Samozrejme, ani v tomto čísle nechýba cenník, štatistiky predaja, kvantum informácií i niekoľko úvah našich redaktorov, či rozhovory s osobnosťami zo sféry motorizmu a články venované motoristickému športu.

Profi auto okrem iného prináša reportáž z IAA Hannover 2018,na test sme mali Opel Movano Valník. Predstavujeme aj novú technológiu od Goodyear, do budúcnosti doručovania zásielok sme sa pozreli so značkou Renault.

 Auto magazín (vrátane časti Profi auto) č. 11. 2018 čaká na vás v predajniach tlače na celom Slovensku. Príjemné čítanie, priatelia!

pl

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov