Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Motor-Car prináša na Slovensko autá s hviezdou už 27 rokov

Uplynulo presne 27 rokov, odkedy v roku 1990 začala svoju činnosť v unimobunke, na prenajatom parkovisku na bratislavských Poliankach spoločnosť Motor-Car Wiesenthal & Co.

Po vyše štvrťstoročí pokrýva sieť obchodných a autorizovaných servisných zastúpení značky Mercedes-Benz celé Slovensko. V súčasnosti najnovší predajný showroom značky Mercedes-Benz, spĺňajúci všetky najmodernejšie štandardy koncernu Daimler AG, otvorila a uviedla do prevádzky spoločnosť Motor-Car Nové Zámky 25. októbra 2017, presne deň po výročí vzniku spoločnosti Motor-Car Wiesenthal & Co..

     

„Keď sme v skromných podmienkach pred vyše štvrťstoročím začínali, nik ani len netušil, že každý ďalší mesiac bude novou výzvou a príjemným prekvapením, ako úspešne sa mercedesy etablujú na slovenskom trhu a najmä v povedomí ľudí. Viacerí sa dokonca čudovali, či to myslíme naozaj vážne“, spomína na neľahké začiatky generálny riaditeľ spoločnosti Mercedes-Benz Slovakia Ing. Andrej Glatz. S odstupom času vyzdvihuje najmä skutočnosť, že sa Mercedes-Benz na slovenskom trhu neetabloval ako značka pre úzku špecifickú klientelu, ale je vnímaná ako renomovaná značka vozidiel širokého vekového a sociálneho segmentu užívateľov. ,,Mercedes-Benz sa stal reálnym rodinným vozidlom, počnúc od jej najstarších členov, až po mladú dynamickú a ambicióznu generáciu. To zaručuje úspech a obľúbenosť každému z jeho modelov“ – zdôraznil Andrej Glatz.

     

„Som rád, že sa naša expanzia a skvalitňovanie ponuky predajných a popredajných služieb ani po 27 rokoch nekončia. Práve naopak – pre našich súčasných a aj potenciálnych klientov bude už čoskoro uvedené do prevádzky vynovené a rozšírené obchodné zastúpenie Motor-Car na Panónskej ceste v bratislavskej Petržalke“ – poznamenal konateľ spoločnosti Motor-Car Bratislava Ing. Július Šabo. Ako dodal, značka Mercedes-Benz ako líder v oblasti automobilovej dopravy, okrem dieselových a benzínových vozidiel prináša na trh aj nové moderné hybridné a elektrické modely, čo následne podmieňuje aj modernizáciu, rozširovanie a expanziu autorizovaných predajných a servisných zastúpení značky na Slovensku.

(šr)

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov