Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Mercedes PRO: systémové riešenia prepravcom

Efektívna komunikácia a interakcia medzi správcom flotily a vodičom zlepší procesy v podniku i spokojnosť zákazníkov.

Minimalizuje oneskorenia, meškania i administratívu. Odhalí potenciál úspory nákladov, zvýši udržateľnosť a istotu ako aj dostupnosť vozidiel v dopravnom podniku.

Mercedes PRO

Mercedes PRO je nová značka, pod ktorou výrobca úžitkových vozidiel a transportérov s hviezdou v znaku začne v Európe poskytovať komplexné systémové riešenia pre svojich podnikových zákazníkov pôsobiacich v prepravnom odvetví.

„So značkou Mercedes PRO vytvárame digitálny ekosystém, ktorý zjednocuje naše produkty a služby do jednej siete značky. Našou ambíciou je spájať potreby našich zákazníkov a budúce technológie.“ vysvetľuje Volker Mornhinweg, vedúci divízie Mercedes-Benz Vans.

Digitálna platforma novej značky sa spustí v prvom polroku 2017 na stránke /www.mercedes.pro/ po zadaní osobného identifikátora Mercedes. Postupne prinesie riešenia zamerané na konektivitu, mobilitu a prepravu i flotilové a celoplošné systémové riešenia.

Riešenia zamerané na konektivitu – Mercedes PRO connect (vhodné pre flotily vozidiel tých najmenších ale aj veľkých podnikov) prepoja dispečing vozidlového parku so všetkými vozidlami a vodičmi pomocou nástroja na správu vozidiel. Okrem riadenia zákaziek online to umožní kedykoľvek zistiť polohu, zásobu paliva, interval údržby a ďalšie informácie o vozidle v reálnom čase a komunikovať s vodičom prostredníctvom aplikácie Driver’s App (dostupná pre Android aj iOS) na mobilnom koncovom zariadení.

Daimler (šr)

 

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov