Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Vynovené Audi Q3

Audi tento rok prišlo na trh s novinkou Q2. Väčší súrodenec Q3 tak po jej štarte predaja prichádza s vynoveným exteriérom a upravenými detailmi v interiéri.

Najpredávanejšie SUV v ponuke Audi, model Q3, sa dočkalo miernej modifikácii exteriéru. Prvá generácia je na trhu od roku 2011 a tak je omladenie exteriéru už na mieste. Zmeny sa však netýkajú pohonných jednotiek.

V prednej časti pribudne nový spojler na nárazníku a vonkajšie prívody vzduchu dostali väčšie otvory. Vo farbe karosérie je vyvedená tiež spodná časť nárazníka. Nový tvar majú predné svetlomety, ktoré sú od masky chladiča oddelené tmavým plastom.

Audi Q3 Audi Q3

Novým paketom v ponuke je S-Line, ktorý ponúkne športovejší vzhľad. Diamantový vzor sa dostane do prednej masky chladiča, v ktorej bude kontrastovať s vysoko lesklou čiernou kombináciou mriežok.

Vonkajšie prívody vzduchu sú rozdelené horizontálne tak, aby oddeľovali spodnú od hornej časti vozidla. Spodná časť je vyvedená do matnej striebornej farby. Čierna farba bude prevažovať na dverových lištách, strešných nosičoch, spodnej časti nárazníkov a krytoch vonkajších spätných zrkadiel.

S-Line balíček zmení tiež interiér vozidla. Športové sedadlá sú čalúnené do čiernej kombinácie kože a látky s nápisom S-Line. Za príplatok je dostupná kombinácia kože a Alcantary alebo jemná koža Nappa.

Audi Q3 Audi Q3

V spojení s prevodovkou S-Tronic sú pedále a opierka pre vodičovu nohu vyrobené z nerezovej ocele. Modely s manuálnou prevodovkou majú v týchto miestach hliník a koženú hlavicu radiacej páky.

Multifunkčný volant so skosenou spodnou časťou má 3-ramenný dizajn a kontrastné prešívanie. Pre paket S-Line je v sérii dostupné športové pruženie a 19-palcové obutie na vysokolesklých diskoch s dizajnom 10-Y-Spoke.

V možnostiach farieb nahradí Camouflage Green staršiu Tundru Brown. Aktualizovaný model sa začne predávať už na jeseň so základnou cenou 30 100 €. S paketom S-Line začína na cene 33 050 €.

MM, Audi

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov