Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Hrôzostrašná autonehoda futbalistu Premier League, Souaré vyviazol zo zlomeninou stehna

O šťastí v nešťastí môže hovoriť futbalový legionár z anglickej Premier League Pape Souaré. Hviezdny obranca tímu Crystal Palace bol účastníkom desivej dopravnej nehody na diaľnici M4 neďaleko letiska Heathrow v západnej časti Londýna, z ktorej vyviezol „len“ so zlomeninou stehennej kosti a zranením sánky.

Pape_01  Pape_02

Luxusný Mercedes G63, ktorý šoféroval 26-ročný senegalský futbalista, bol tretí septembrový víkend doslova nalepený na stĺp verejného osvetlenia. Situácia si vyžiadala okamžitý prevoz do nemocnice helikoptérou, no ešte predtým museli hasiči použiť hydraulické kliešte, aby sa k ranenej osobe vôbec dostali. Sourého jeep v hodnote 150.000 eur tak prišiel o strechu.

Pape_03  Pape_05

Podľa trénera Crystal Palace Alana Pardewa bude Souaré chýbať v zostave „orlov“ minimálne šesť mesiacov. Senegalský reprezentant tak príde aj o štart na januárovom Africkom pohári národov. „Pri podobných zraneniach sa nedajú robiť zázraky, takže sa domnievame, že o pol roka by mohol opäť behať. Očakávam, že ešte do konca sezóny zasiahne opäť do hry,“ uviedol Pardew.

Pape_04  pape_06

„Nepoznám úplne presné detaily havárie, ale všetko sa vraj zbehlo veľmi rýchlo. Auto pred ním začalo mať nečakané problémy a on už mal veľmi málo času na to, aby sa havárii vyhol,“ dodal Pardew, ktorý v mene celého klubu nezabudol poďakovať ani Londýnskej leteckej záchrannej službe.

-jj-

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov