Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Nissan N-Vision: limitovaná edícia pre niektoré modely

V Nissane sa pravdepodobne roztrhlo vrece z mimoriadnych edícii a tak tu za posledné 3 mesiace môžeme privítať už tretiu jubilejnú edíciu s názvom N-Vision.

Nissan plánuje zvýšiť predaje svojich modelov a tak pripravil už tretiu mimoriadnu edíciu zo svojich modelov. Výnimočné na novej „limitke“ je to, že ju neponúkajú pre jeden typ, ale hneď pre 4 modelové rady.

N-Vision si tak bude môcť zákazník zakúpiť s modelom X-Trail, Qashqai, Juke alebo Pulsar. Nissan v tejto edícii pribalí nové prvky do sériovej výbavy, vďaka čomu záujemca môže ušetriť viac ako 3 000 eur.

Nissan odôvodňuje novú limitovanú edíciu sprístupnením nových technológii pre čo najviac zákazníkov. Do sériovej výbavy sa totiž dostane Nissan Connect Navigation System a Around View Monitor s 360° kamerou.

Nissan X-Trail N-Vision Nissan Juke N-Vision

V závislosti od modelu to znamená zvýhodnenie od 3 000 do 4 800 eur. Pre model Qashqai je pripravené tiež bezkľúčové nastupovanie a štartovanie, elektricky nastaviteľné sedadlá s koženým čalúnením a čierny strop. Na výber sú všetky dostupné motorizácie.

Nissan X-Trail N-Vision pridá k navigačnému systému a kamere tiež panoramatické strešné okno, 19-palcové disky alebo elektrické otváranie piatych dverí. K dispozícii je s 1,6-litrovým zážihovým alebo vznetovým motorom.

Nissan Qashqai N-Vision Nissan Pulsar N-Vision

Menší Juke N-Vision je dostupný výhradne v čiernej alebo bielej metalizovanej farbe. V štandardnej výbave budú 18-palcové disky kolies, rámy svetiel a kryty vonkajších spätných zrkadiel v kontrastnej farbe alebo velúrové koberčeky. Na pohon je určený 1,2-litrový preplňovaný zážihový alebo 1,5-litrový vznetový motor.

Posledným modelom s výbavou N-Vision je Nissan Pulsar. Ten dostane do štandardnej výbavy systém Nissan Safety Shield vrátane asistenta mŕtveho uhlu a asistenta pred nechceným opustením jazdného pruhu.

MM, Nissan

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov