Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


„Grumpy Cat“ je späť

Málokto by nepoznal najslávnejšiu mačku s namosúreným výrazom. Vyslúžila si prezývku „Grumpy Cat“ a objavuje sa na rôznych foteniach. Opel s ňou nafotil kalendár pre budúci rok.

Hviezdu internetu Grumpy Cat hádam netreba predstavovať. Mačka je ostrieľanou „modelkou“ ale pre Opel zatiaľ ešte nefotila. Automobilka tak nadviazala na minulé ročníky s inou mačkou a malú „modelku“ pozvala na tohtoročné fotenie.

Po boku mačky sa predstavil pri modeli Adam tiež spevák Bryan Adams. V minulých ročníkoch sa na fotení ukázala tiež druhá slávna mačka, Choupette. Tá však na tohtoročnom fotení kalendára 2017 nebola.

Opel a Grumpy Cat Opel a Grumpy Cat

Grumpy Cat už mohla vystupovať pri takých hviezdach, ako napríklad dcéra Micka Jaggera, Georgia May Jagger, alebo topmodelka Jerry Hall. Na populárnej sociálnej sieti Facebook má Grumpy Cat už viac ako 8,7 milióna like-ov.

Marketingová riaditeľka Opel, Tina Müller, prezradila, že pri tohtoročnom fotení slávnych mačiek sa dostali na novú úroveň. Nevieme, čo presne tým myslela, ale už minuloročné fotenia s mačkou Choupette boli zaujímavé.

Georgia May Jagger spôsobila dávnejšie rozruch v kampani pre H & M so svojim jedinečným kúzlom šarmu a mystickým prostredím. Grumpy Cat vystupovala na rôznych globálnych podujatiach a má tiež vlastnú voskovú figurínu v múzeu Madame Tussauds.

MM, Opel

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov