Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Ford Kuga ST-Line

Po móde športových paketov prichádza na trh tiež nová Kuga s príplatkovým balíkom ST-Line. Ford pripravil miernu modifikáciu exteriéru a interiéru.

Ford pripravil pre malé SUV Kugu nový príplatkový paket, ktorý má vylepšiť dizajn vozidla. Tento krok je jasný, väčšina konkurentov príplatkové športové pakety v ponuke má a Ford tak len dobieha iné automobilky.

Ford očakáva nárast predaja SUV modelov v Európe z 23 % celkového objemu predaných vozidiel v roku 2015 na 27 % v roku 2020. K tomu má tiež pomôcť nová Kuga a lepšie prvky výbavy. ST-Line ním určite bude.

Ford Kuga ST-Line tak rozširuje rodiny vozidiel s príplatkovým paketom ST-Line, ktorý už má tiež Mondeo alebo menšia Fiesta. Exteriér dostane zmenený predný a zadný nárazník. Mriežka chladiča bude v lesklej čiernej farbe.

Ford Kuga ST-Line Ford Kuga ST-Line

Vo farbe karosérie pribudne spodná časť novo tvarovaného nárazníku, bočné prahy, dverové obklady alebo kryty spätných zrkadiel. V zadnej časti pribudol strešný spojler lakovaný vo vysokolesklej čiernej farbe.

ST-Line paket ponúkne tiež čierne strešné lyžiny, tónované predné a zadné svetlomety a bočné sklá. Na výber budú nové 18- a 19-palcové disky kolies v čiernej farbe Ebony. Zmeny nájdeme tiež v interiéri.

Športové sedadlá s čalúnením koža/koženka budú mať kontrastné prešívanie. To nájdeme tiež na manžete radiacej páky, na volante alebo na stredovej konzole. Ford Kuga ST-Line ponúkne lepšie jazdné zážitky vďaka vylepšenému podvozku a o 10 mm nižšej svetlej výšky.

Ford Kuga ST-Line

Obdobné pružiny, ktoré využíva Ford Focus, nájdeme tiež v pakete ST-Line. Kuga ST-Line tak podľa Fordu ponúkne obdobné jazdné vlastnosti, ako menšie modely Fiesta, Focus alebo Mondeo ST-Line.

S novým paketom budú kombinované všetky pohonné jednotky. K dispozícii tak bude obľúbený vznetový dvojliter s maximálnym výkonom 110 kW (150 k) alebo zážihový EcoBoost so zdvihovým objemom 1,5 litra a výkonom 88 kW (120 k) alebo 110 kW (150 k). Paket ST-Line bude k dispozícii koncom tohto roka.

MM, Ford

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov