Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Rolls-Royce predstavil smaragdom vyšperkovaný Dawn

Hostia na Sardínii v letnom štúdiu Rolls-Royce mohli obdivovať 2 vozidlá z dielne Bespoke. Prvým bol model Wraith a druhým nedávno predstavený model Dawn.

Dielňa Bespoke je zárukou jedinečného dizajnu exteriéru a interiéru automobilov Rolls-Royce. Ich najnovšia práca vyústila do dvojfarebného modelu Wraith a smaragdom vyšperkovaného modelu Dawn.

Hostia boli pozvaní na otvorenie letného štúdia a pri tejto príležitosti boli svedkami premiéry nových jedinečných vozidiel. Model Wraith mal dvojfarebný exteriér, s ktorým kontrastovala fialová linka. V interiéri by sme našli „starousadlícke“ farby v podobe modrej, fialovej alebo bridlicovej.

Povrchovú štruktúru dokonale dopĺňa čalúnenie z pravej pštrosej kože. Naproti tomu model Dawn zostavili tak, aby zachytil energiu a svieže farby z prístavu Porto Cervo. Aj v jeho interiéri nájdeme kombináciu kože, ktorá má smaragdovo zelený odtieň.

Rolls.Royce smaragd Rolls.Royce smaragd

Celý interiér je odetý do lastúrovo bielej a zelenej farby. Posádku obklopuje teakové drevo s otvorenými pórmi. To odkazuje na atmosféru rybárskych lodí v neďalekom prístavisku.

Pracovníci z Bespoke pokryli teakovou podlahou tiež batožinový priestor, čím je morská tematika ukončená až v priestore pre batožinu. V palubnej doske nájdeme drahocenný smaragd a perleť, ktoré sú spoločne zasadené do bieleho zlata.

Rolls-Royce smaragd Rolls.Royce smaragd

Drahokamy jemne dotvárajú interiér vozidla, obdobne ako brošňa spoločenské šaty. Smaragd a perleť sú usporiadané v tvare znaku mesta Porto Cervo, čo posádke pripomenie tento magický ostrov.

Smaragdové pobrežie je totiž bohatým zdrojom inšpirácie pre umelcov z celého sveta. Ak by ste patrili medzi VIP členom, tak letné štúdio Rolls-Royce bude pre vás otvorené až do septembra 2016.

MM, Rolls-Royce

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov