Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Mercedes-AMG G63 aj pre najmenších

Mercedes-Benz triedy G je snom mnohých ľudí. Jeho cena je pre väčšinu z nás z „ríše snov“. Mercedes-Benz však pripravil kolekciu modelov, ktorá je určená pre malých aj veľkých.

Po premiére extravagantného lakovania na Mercedes-Benz G500 4×42 veľa nadšencov chcelo obdobný farebný odtieň tiež na svoj automobil. Značka však pripravila pre nielen najmenších záujemcov kolekciu modelov G63 v rôznych extravagantných farebných odtieňoch.

Fanúšikova Mercedesu-AMG G63 tak môžu vlastniť až 5 rôznych extravagantných kombinácii z tohto modelu. Tie sú k dispozícii pre zberateľov v mierke 1:18 s 5 odtieňmi laku: AMG solarbeam, sunsetbeam, aliengreen, tomatored a galacticbeam.

Mercedes-AMG G63 model Mercedes-AMG G63 model

Mercedes-Benz ponúkanú kolekciu nazvalo „Crazy Colours“. Je to špeciálne vydanie pre triedu G. Odteraz si tak môžu dovoliť netradičný automobil aj menší záujemcovia, ktorým sa veľké G-Class páči.

Každý z modelov je výnimočný. Farebný odtieň sunsetbeam zachováva odraz slnka pri jeho západe a galacticbeam ukazuje rôzne odtiene modrej podľa dopadu slnečného svetla. Zrkadlá, nárazníky alebo rozšírenia podbehov kolies sú lakované čiernou farbou obsidian.

Mercedes-AMG G63 model Mercedes-AMG G63 model

Mercedes-Benz vyrobil z každej farebnej kombinácie len 463 kusov. Toto číslo je odvodené od firemného kódu modelu G, w463. Na každom modeli bude na spodnej časti vyrazené poradové číslo 1 z 463.

Mini modely boli vyrobené zo živice a s najviac príbuzenskou podobou ku originálnej verzii. Napríklad sedadlá sú modelované podľa originálnej predlohy. Každý exponát má viac ako 100 kusov dielov. Modely sú k dispozícii u predajných partnerov, cena zatiaľ nebola zverejnená.

MM, Mercedes-Benz

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov