Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Mini Clubman ALL4 Scrambler

Mini predstavilo výnimočný unikát, ktorý však nebude na predaj. Ultimátne vozidlo vzniklo spojením bežného Mini Clubman ALL4 s motocyklom BMW R nineT Scrambler.

Výraz scrambler je odvodený od anglického slova „to scramble“, čo vo voľnom preklade znamená driapať sa. Nové Mini Clubman ALL4 Scrambler tak skutočne vyzerá, ako keby sa práve chystalo „vydriapať“ na najvyššie hory sveta.

Nová koncepcia, ktorá je pokračovaním série vozidiel Mini vyrobených v Taliansku, podčiarkuje koncepciu individualizácie. Verzie Scrambler označujú v oblasti cestných motocyklov typ, ktorý zvláda cestu po nespevnených cestách.

Mini Scrambler je vďaka pohonu všetkých kolies ešte lepšie predurčené na prekonávanie ťažšie dostupných miest. Model je inšpirovaný minulosťou a spája v sebe novú technologickú vyspelosť automobilky s dizajnom starších modelov.

Mini Clubman ALL4 Scrambler Mini Clubman ALL4 Scrambler

Novinka BMW R nineT Scrambler má všetko, čo je pre tento typ motocyklov typické. Je tiež odpoveďou pre mnohých fanúšikov, ktorí požadovali nefalšovanú a bezstarostnú radosť z jazdy na motocykli.

Vlastnosti oboch výrobkov, BMW R nineT Scrambler a Mini Clubman ALL4, sa spojili a vzniklo tak „ultimátne vozidlo“. Automobil je podľa vzoru motocykla zdvihnutý a má obuté off-roadové pneumatiky.

Na prednej maske sú umiestnené originálne kruhové svetlomety z BMW R nineT Scrambler. Je to tiež odkaz na športové modely Mini z čias Rally Monte Carlo. Nosič na streche je charakteristickým prvkom vozidla Mini Traveller zo 70. rokov.

Mini Clubman ALL4 Scrambler Mini Clubman ALL4 Scrambler

Matný odtieň Midnight Frozen Grey pripomína nádrž na motocykli R nineT Scrambler a ľahšie zakryje prípadne škrabance. Doplnky v exteriéri, ako napríklad rám okien alebo maska chladiča, sú vyleštené a kontrastujú tak s matnou farbou.

Interiér v sebe spája luxusnú kožu Nappa s kožou Alcantara. Na opierkach hlavy sú logá Scrambler. Strop je potiahnutý Alcantarou, dvere kožou Nappa a batožinový priestor poťahom v žltohnedej farbe.

MM, BMW

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov