Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Kia Motors na Majstrovstvách Európy UEFA EURO 2016™

Spoločnosť Kia Motors Corporation dodala stovky vozidiel Únii európskych futbalových asociácií – UEFA, aby sa tak aktívne zúčastnila na nadchádzajúcich Majstrovstiev  Európy UEFA 2016.

Slávnosť spojená s odovzdávaním vozidiel sa konala 31. mája na štadióne Saint-Denis vo Francúzsku. Turnaj UEFA EURO 2016 ™ oficiálne začína 10. júna.

Ako oficiálny sponzor turnaja dodala spoločnosť Kia Motors flotilu 447 vozidiel, ktoré budú určené na prepravu národných futbalových tímov, rozhodcov, delegátov a VIP hostí počas UEFA EURO 2016 ™. Na obrade v Saint-Denis sa zúčastnilo viac ako 80 delegátov zo skupiny Hyundai-Kia Motors a UEFA.

Do flotily 447 turnajových vozidiel organizačného výboru patrí novinka Kia Sportage, Kia Optima sedan, SUV zástupca Kia Sorento, kompaktné MPV Kia Carens, mestský crossover Kia Soul a kompletný modelový rad Kia cee´d.

Okrem oficiálneho vozového parku spoločnosť Kia Motors spustila svoj  “Kia Roadside Assistance Team“, teda asistenčný program, ktorý poskytuje 24-hodinovú podporu 7 dní v týždni počas celého trvania UEFA EURO 2016 ™. Program zahŕňa širokú škálu služieb, aby bola zaistená bezpečnosť a splnenie všetkých prepravných požiadaviek vo všetkých flotilových vozidlách.

Pri príležitosti slávnostného odovzdávania vozidiel uviedol pán Guy-Laurent Epstein, marketingový riaditeľ UEFA Events SA nasledovné: “Vďaka našej spolupráci s Kia Motors od roku 2008 majú Majstrovstvá Európy UEFA neustále sa zvyšujúcu úroveň a právom majú punc jednej z najväčších športových udalostí sveta. Sme naozaj vďační za ich podporu. Rovnako ako my, aj Kia Motors sa snaží byť najlepšia v tom, čo robí. To je zrejmé najmä z moderných a spoľahlivých vozidiel, ktoré nám poskytli a ktoré nám pomáhajú zaistiť hladký priebeh a mobilitu celého podujatia. Tým, že dlhodobo  podporuje európsky šampionát UEFA, dúfame, že aj my pomôžeme značke Kia zvýšiť hodnotu jej značky.”

Yong-Won (Bryan) Cho, viceprezident Overseas Marketing Group Kia Motors Corporation, dopĺňa:  “Majstrovstvá Európy UEFA sú jedným z najväčších futbalových turnajov na svete, ktorý sledujú milióny fanúšikov. Všetci v Kia Motors sme nadšení, že sa môžeme pripojiť do takejto obrovskej rodiny fanúšikov športovej udalosti, ktorá pomáha priviesť ľudí na celom svete bližšie k značke Kia a pochopiť tak naše hodnoty ako výrobcu kvalitných vozidiel pre tých, čo sú srdcom stále mladí.

Hyundai & Kia UEFA EURO 2016™- Official Vehicle Handover Ceremony at Stade de France in Paris, France, 30th May 2016. Photo by Gero Breloer/ Hyundai & Kia

Na snímke (zľava):  Mr. Guy-Laurent Epstein, Marketing Director UEFA Events SA / Mr. Soo-Hang Chang, Prezident Kia Motors France / Mr. Ruud Gullit, UEFA EURO 2016™ Ambassador / Mr. Marc Hedrich, Managing Director Kia Motors France

KIA, dk

 

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov