Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


ŠKODA hľadá sedem statočných na jednu etapu Tour de France!

ŠKODA v spolupráci s portálom WeLoveCycling.com hľadá do svojho tímu sedem cyklistických nadšencov, ktorí absolvujú jednu etapu Tour de France v rámci podujatia L’Etape du Tour 2016. Do celoeurópskej súťaže o sedem miest sa môžu zapojiť aj slovenskí fanúšikovia cyklistiky.

Stačí vyplniť formulár na stránke www.welovecycling.com/wide/letape-du-tour-2016/sk/, pripojiť svoju fotku s bicyklom a screenshot z akejkoľvek cyklistickej aplikácie s najlepšími cyklistickými výkonmi. O cestovné náklady v mieste podujatia a ubytovanie sa postará ŠKODA. Možným slovenským výhercom zabezpečí ŠKODA AUTO Slovensko aj letenku.

Pre fanúšikov cyklistiky z celej Európy pripravila ŠKODA v spolupráci s portálom WeLoveCycling.com jedinečnú možnosť absolvovať jednu etapu legendárnej Tour de France v rámci podujatia L’Etape du Tour 2016. Do tímu ŠKODA WeLoveCycling sa hľadá sedem pretekárov, ktorých si v rámci celoeurópskej súťaže vyberie porota. Zúčastniť sa môžu aj slovenskí fanúšikovia, ktorí vyplnia formulár na stránke www.welovecycling.com/wide/letape-du-tour-2016/sk/, pripoja svoju fotku s bicyklom a nahrajú screenshot z aplikácie so svojím najlepším cyklistickým výkonom.

Podujatie L’Etape du Tour 2016 umožňuje tisíckam cyklistických nadšencov z celého sveta zažiť atmosféru Tour de France na vlastnej koži. Preteky sú vernou kópiou jednej etapy Tour de France so všetkým, čo k tomu patrí – uzavreté cesty, podporné automobily, občerstvovacie stanice aj vozidlá, ktoré počas pretekov zvážajú oneskorencov. Tento rok to bude náročná alpská etapa Tour de France 2016 z Megéve do Morzine v celkovej dĺžke 146 kilometrov.

Cyklistika je jedným z pilierov sponzoringovej stratégie spoločnosti ŠKODA AUTO. Okrem iného je už od roku 2004 oficiálnym partnerom a dodávateľom oficiálneho automobilu na legendárnej Tour de France. Spoločnosť na Tour partnersky zastrešuje rovnaké obdobie aj jeden z dresov pre individuálne hodnotenie. V roku 2015 vymenila ŠKODA partnerstvo bieleho dresu za partnerstvo prestížneho zeleného dresu. Novým oficiálnym partnerom zeleného dresu pre najlepších špurtérov je ŠKODA AUTO aj na pretekoch okolo Španielska La Vuelta, ktoré podporuje od roku 2011.

ŠKODA AUTO dlhodobo podporuje cyklistiku aj na Slovensku. Je partnerom prestížnych cyklistických pretekov Okolo Slovenska, a od roku 2015 aj novým partnerom najväčšej cyklistickej charitatívnej akcie na Slovensku – Cez Slovensko na bicykli za 5 dní. Spoločnosť ŠKODA AUTO Slovensko je už siedmy rok hrdým partnerom Petra Velitsa, jedného z najúspešnejších cyklistov v histórii Slovenska a z pozície generálneho partnera podporuje už tretí rok aj sériu najvýznamnejších pretekov horských bicyklov na Slovensku ŠKODA BIKE OPEN TOUR.

Škoda, dk

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov