Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Rolls-Royce otvoril prvý showroom v Prahe

Luxusné automobily Rolls-Royce sú nám opäť o niečo bližšie. Automobilka totiž v susednej Českej Republike otvorila prvý showroom.

Rolls-Royce nemal doposiaľ oficiálne zastúpenie v Českej a Slovenskej Republike. Novootvorený showroom v Prahe bude prvým domovom tejto luxusnej anglickej značky v Českej Republike.

Showroom bude sídliť na začiatku luxusnej nákupnej zóny na Parížskej ulici. V Českej Republike je to jedna z najprestížnejších adries. Český predajca Rolls-Royce patrí do skupiny CARTec Group. Rolls-Royce pri slávnostnom otváraní showroomu usporiadal reprezentatívnu akciu pre zákazníkov a priaznivcov značky.

Rolls-Royce showroom v Prahe Rolls-Royce showroom v Prahe

Historický okamih otvorenia nového priestoru obohatila česká premiéra modelu Rolls-Royce Dawn. Automobilka ho po prvýkrát predstavila minulý rok v septembri. K prvým zákazníkom príde v máji tohto roka.

Model je inšpirovaný automobilom Rolls-Royce Silver Dawn, ktorý vyrábali v 40. a 50. rokoch minulého storočia. Konštruktéri mali za úlohu vytvoriť štvormiestny kabriolet, ktorý by bol evolúciou v dizajne Rolls-Roycu.

Rolls-Royce showroom v Prahe Rolls-Royce showroom v Prahe

Pri otváraní showroomu mali návštevníci možnosť predstaviť si zručnosť remeselníkov pracujúcich v továrni v Goodwoode. Na slávnostnom ceremoniáli bola totiž špecialistka na kožené detaily, Jessica Dyer.

Ukážka jej práce bola príkladom služby Bespoke, ktorá slúži ako ďalšia forma individualizácie nad rámec štandardnej ponuky. Vďaka tomuto programu tak spĺňajú všetky požiadavky každého zákazníka. Minulý rok v programe Bespoke vyrobili každý Phantom predaný v Európe a viac ako tri štvrtiny modelov Ghost a Wraith.

MM, Rolls-Royce

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov