Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Porsche zvoláva do servisu Cayenne

Porsche pravidelne ako jediná automobilka uverejňuje svoje zvolávacie akcie verejne. Tento prístup je vo svete výrobcov vozidiel jedinečný. Najnovšia zvolávacia akcia sa týka modelu Cayenne.

Porsche Cayenne sa predáva vo svojej druhej generácii. Model je veľmi obľúbený a pre automobilku tak veľmi cenný. Porsche preto kladie dôraz na kvalitu svojich výrobkov a „nepodarky“ čo najrýchlejšie odstraňuje.

Obdobne je to s modelom Cayenne, ktoré budú dealeri zvolávať do servisu. Technická akcia sa týka 409 477 vyrobených vozidiel Cayenne. Tlačová správa neuverejňuje, o ktoré motorizácie sa konkrétne jedná. Predbežne sú tak do servisu zvolávané všetky modely Cayenne s rokom výroby 2011 až 2016.

V Nemecku je z tohto počtu 30 607 kusov. Dôvodom zvolávacej akcie je možnosť vyvlečenia poistného krúžku na podpore pre pedále. Problém zistili technici Porsche počas interných kontrol a v súčasnosti pracujú na nápravných opatreniach.

Majitelia vozidiel budú kontaktovaní predajcom Porsche. Bezplatná akcia bude podľa automobilky trvať menej ako pol hodinu. Podľa nás by si výrobcovia vozidiel mali brať z Porsche príklad.

MM, Porsche

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov