Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Volvo s novými športovými paketmi Polestar

Automobilka Volvo odkúpila minulý rok spoločnosť Polestar, ktorá bola jej dvorným úpravcom. V súčasnosti prináša exteriérové a interiérové doplnky pre niektoré modely Volva.

Volvo ponúka v príplatkovej výbave nové prvky exteriéru a interiéru, ktoré vyvinuli technici z Polestaru. Tá donedávna upravovala modely od Volva pod vlastnou značkou, dnes sú to už pakety pre bežné automobily.

Vylepšenia tak budú v ponuke pre modely S60, V60, V40 a XC60. Konštruktéri upravili časti podvozka, kolesá, výfukový systém a interiér alebo exteriér vozidla. Riaditeľ spoločnosti Polestar, Niels Moller, prezradil, že zákazníci prejavujú dopyt po takto upravených modeloch.

Volvo XC60 Polestar Volvo XC60 Polestar

Podľa neho je o upravené Volvá vo svete veľký záujem. Produkt tak vylepší automobily o výkon, ovládateľnosť a potešenie z jazdy. Technici z oddelenia Polestar čerpajú skúsenosti z 20-ročných zážitkov pretekárov a od motoristického partnera Cyan Racing.

Podľa výkonného riaditeľa Polestar, Henrika Friesa, sa šampionát nevyhrá v jednom preteku. Tajomstvo úspechu je podľa nich vo vytvorení vodičsky orientovaných vozidiel, ktoré s balíkom Polestar prinesú viac radosti z jazdy.

Volvo V40 Polestar Volvo Polestar V40

Všetky diely je možné zakúpiť v jednom balíku Polestar alebo jednotlivo. K dispozícii je úprava podvozku, kolies, pneumatík, sacieho alebo výfukového systému. Optický paket obsahuje prvky exteriéru aj interiéru.

Volvo Polestar Volvo Polestar

Všetky produkty Polestar sú testované obdobne, ako produkty od spoločnosti Volvo. Tento proces tak zaistí dokonalé upevnenie a povrchovú úpravu bez straty záruky. Volvo tiež uverejnilo, že postupne pridá produkty Polestar do voliteľnej výbavy ďalších modelov.

MM, Volvo

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov