Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Nissan spustil inovatívny program výmeny nárazníkov

Po každom miernom „ťuknutí“ si to najčastejšie odnesie predný alebo zadný nárazník. Rýchlej oprave však bráni nutnosť lakovania nového dielu. Nissan sa to snaží vyriešiť spustením nového programu výmeny nárazníkov.

Pri dopravných nehodách je najdôležitejšie ochrániť posádku. Plechy sa pokrčia, opravia alebo vymenia. Pri malých nehodách však príde vhod rýchla oprava. Na skladoch sú však nárazníky uskladnené bez farby.

Rýchlosť opravy tak závisí od rýchlosti nalakovania jednotlivých dielov. Tento technologický postup nie je možné urýchliť a tak sa po rýchlej oprave zničených dielov čaká na lakovacie práce. Nissan s tým chce skoncovať.

Automobilka zverejnila plán dodávania už vopred nalakovaných predných a zadných nárazníkov, ktoré tak dokážu ušetriť niekoľko dní. Výhodou je tiež oprava v kvalite ako z výrobnej továrne a za minimum času voči oprave v karosárni.

Nissan výmena nárazníkov

Program lakovaných nárazníkov je navrhnutý tak, aby poskytol vodičom rýchly a efektívny spôsob mať svoje vozidlo po oprave čo najskôr. Automobilka prezradila, že podľa štatistiky je až 70 % dopravných nehôd, ktoré spadajú len do výmeny nárazníkov a ich súčastí.

Dealeri majú k dispozícii vopred nalakované nárazníky, ktoré sú kvalitou povrchovej úpravy na úrovni výrobnej továrne. Dodávka do servisu do nasledujúceho dňa tak zvýši spokojnosť každého zákazníka.

Nissan zverejnil, že tento program je v súčasnosti dostupný pre Juke, Qashqai, Note a všetky ich predchádzajúce verzie. K dispozícii je tak 28 rôznych farebných kombinácii, ktoré zahŕňajú predné aj zadné nárazníky.

Táto kampaň je pokračovaním predchádzajúceho programu lakovania krytov spätných zrkadiel, ktorý sa začal v roku 2012. Nissan vtedy ponúkol obdobnú službu pre spätné zrkadlá, ktorá sa dodnes teší vysokej obľube.

MM, Nissan

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov