Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Ženeva 2016: Dynamický variant kombi Renault Mégane

Renault predstavuje kompletne novo vyvinuté kombi Mégane Grandtour vo svetovej premiére na autosalóne v Ženeve.

Športové línie kompaktného kombi sa predstavia  v  obzvlášť dynamickom variante Mégane Grandtour GT, ktorý je prvým modelom vo svojej triede s riadením všetkých kolies 4control. Ďalšími rysmi nového kombi Renaultu sú veľkorysý priestor pre päť osôb a modulárny interiér. Maximálna dĺžka úložného priestoru nového modelu Renault Mégane Grandtour GTje najlepšiu hodnotou v porovnaní s jeho konkurentami.

mégane koimbi 2

Nový  Mégane Grandtour sa vyznačuje elegantným športovým dizajnom. Pochrómované lišty okolo bočných okien a strešné lyžiny z matného hliníka zdôrazňujú výrazný dizajn. Ďalším rysom jeho vzhľadu je pretiahnutá silueta, ktorá spolu so širokým podčiarkuje dynamický charakter nového modelu kombi. Nezameniteľné svetlá okamžite ukazuje, že nový model je nezameniteľným členom rodiny Renault.

Špičkový model Mégane Grandtour spoznávame vďaka nezameniteľným elementom ako obzvlášť dynamického predstaviteľa svojej triedy. Patrí medzi ne športovo pôsobiace čelo vozidla a mriežka chladiča vo voštinovej podobe  nakreslený predný koniec a mriežku v voštinovou forme. Pri pohľade zozadu zaujme pochrómovaný výfuk.

Ako prvé kombi v kompaktnej triede je nový Mégane Grandtour GT vybavený dynamickým riadením všetkých kolies 4control. Prispieva to k  agilnej jazde kompaktného vozidla aj pri  otáčaní a parkovacích manévroch, pričom pri vyšších rýchlostiach sa zvyšuje stabilita jazdy. Výsledkom je zvýšená bezpečnosť a potešenie z jazdy nielen z dynamického prechádzania cez zákruty.

Renault (šr)

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov