Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Nissan potvrdil nástupcu modelu Primastar

Nissan Primastar je ľahký úžitkový automobil, ktorý onedlho dostane nového nástupcu. V Nissane prechádzajú na novú štruktúru názvoslovia, novinka tak dostane tiež nový názov.

Nissan rozširuje portfólio svojich modelov s novým názvoslovím. Model Primastar vyrábali v spolupráci s automobilkou Opel. Nissan Primastar bol v ponuke ako ľahký úžitkový automobil a tiež ako veľkopriestorový van na prevoz osôb.

V názvosloví medzi menším modelom NV200 a väčším NV400 je práve číslo 300. Novinka tak dostane názov NV300, ktorým zapadne do nového pomenovania modelov Nissan. Oficiálne predstavenie zatiaľ neprebehlo, začiatok predaja je podľa automobilky reálny koncom tohto roka.

Obdobne ako v prípade iných ľahkých úžitkových vozidiel od Nissanu bude mať aj novinka NV300 v sérii 5-ročnú záruku, prípadne do najazdenia 160 000 km. Táto záruka bude za príplatok rozšírená o originálne príslušenstvo Nissan.

Nový model NV300 bude tiež vychádzať z najnovšieho Opla Movano alebo Renaultu Traffic. V budúcnosti tak budú všetky vany od Nissanu pomenované dvojicou písmen NV a všetky nákladné automobily dvojicou písmen NT.

MM, Nissan

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov